Buzz

Η Γουαϊνόνα Ράιντερ νομίζει πως ίσως είναι παντρεμένη με τον Κιάνου Ριβς

στα 10

Με κουμπάρο τον Φράνσις Φορντ Κόπολα και ιερέα... Ρουμάνο, στα γυρίσματα του «Δράκουλα»!

Η Γουαϊνόνα Ράιντερ νομίζει πως ίσως είναι παντρεμένη με τον Κιάνου Ριβς

Η ζωή είναι γεμάτη τυχαία συμβάντα και παρορμητικές επιλογές, αλλά πόσο πιθανό είναι να παντρευτείς κατά λάθος;

Αρκετά, όπως εξηγεί η Γουαϊνόνα Ράιντερ, σε συνέντευξή της στο Entertainment Weekly, με αφορμή την καινούρια της ταινία, το «Destination Wedding», όπου συμπρωταγωνιστεί με τον Κιάνου Ριβς.

Διαβάστε ακόμη: Excellent! Οι Κιάνου Ριβς και Αλεξ Γουίντερ επιστρέφουν για το «Bill & Ted 3»

destination wedding 607

Σε μια συνεργασία που κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει, χάρη στον γοτθικό ρομαντισμό της, τη φωτογένεια και το μελαγχολικό πάθος της, η Γουαϊνόνα Ράιντερ κι ο Κιάνου Ριβς έπαιξαν μαζί το 1992, στον «Δράκουλα» του Φράνσις Φορντ Κόπολα, όπου εκείνη ενσάρκωνε μαγικά την αθώα Μίνα / Ελιζαμπέτα, αντικείμενο του πόθου του απέθαντου ήρωα και εκείνος τον γοητευτικό νεαρό μνηστήρα της, Τζόναθαν.

Να πώς θυμάται, λοιπόν, η Γουαϊνόνα τα πράγματα: «Μα τον Θεό, νομίζω πως είμαστε παντρεμένοι στ' αλήθεια. Στη σκηνή του γάμου στον "Δράκουλα", ο Φράνσις Φορντ Κόπολα χρησιμοποίησε έναν Ρουμάνο ιερέα. Γυρίσαμε τη σκηνή κι εκείνος έκανε ολόκληρη τη διαδικασία. Οπότε, νομίζω είμαστε παντρεμένοι.»

Δείτε ακόμη: Γουινόνα Ράιντερ, Ελίζαμπεθ Ολσεν. Τα κορίτσια χορεύουν στους δρόμους για την Η&Μ

δράκουλας 607

γουαϊνόνα ράιντερ κιάνου ριβς 607Γουαϊνόνα Ράιντερ και Κιάνου Ριβς στα '90ς, εντός κι εκτός γυρισμάτων του «Δράκουλα»

Ο Κιάνου Ριβς δεν έμοιασε να θυμάται το - θεωρητικά αξιομνημόνευτο - περιστατικό, αλλά η Γουαϊνόνα του επεσήμανε ότι ήταν ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου κι ότι κι οι δυο απάντησαν, «δέχομαι»!

Οι δυο ηθοποιοί, 26 χρόνια μετά από εκείνη την κινηματογραφική συνάντησή τους, πρωταγωνιστούν ξανά μαζί στη ρομαντική κομεντί του Βίκτορ Λέβιν, «Destination Wedding», όπου υποδύονται δυο προσκεκλημένους σε γάμο, στα όρια της κατάθλιψης, που κάπως καταφέρνουν και δημιουργούν ένα σύνδεσμο μεταξύ τους: και πώς όχι, όταν τους συνδέουν τόσα πολλά!

Δείτε ακόμη: Ο Κιάνου Ριβς και η Γουινόνα Ράιντερ ξανά μαζί στο τρέιλερ του «Destination Wedding»