Buzz

Η Ελεν Μίρεν τα βάζει με δαίμονες και φαντάσματα στο πρώτο τρέιλερ του «Winchester: The House That Ghosts Build»

στα 10

Η Ελεν Μίρεν πρωταγωνιστεί σε ταινία τρόμου με μια στοιχειωμένη έπαυλη. Γιατί απλά μπορεί.

Η Ελεν Μίρεν τα βάζει με δαίμονες και φαντάσματα στο πρώτο τρέιλερ του «Winchester: The House That Ghosts Build»

Η έπαυλη Γουίντσεστερ, η οποία βρίσκεται στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια, θεωρείται ίσως το πιο στοιχειωμένο σπίτι του κόσμου, καθώς έχουν καταγραφεί εκεί αμέτρητες θεάσεις φαντασμάτων, δαιμόνων και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Χτισμένη το 1884, στο στυλ αρχιτεκτονικής της Βασίλισσας Αννας της Αγγλίας, η γοτθική αυτή έπαυλη, γεμάτη από μυστικά δωμάτια, πόρτες που δεν οδηγούν πουθενά, και διαδρόμους σκέτους λαβύρινθους, ήταν η κατοικία της Σάρα Γουίντσεστερ, κληρονόμου του εργοστασίου όπλων Γουίντσεστερ, η οποία ζούσε μέσα σε αυτήν 24 ώρες το εικοσιτετράωρο και δεν έβγαινε πότε έξω.

Διαβάστε ακόμα: Oταν η «Μέρα της Μαρμότας» συναντά τον τρόμο. Τρέιλερ του «Happy Death Day»

winchester

winchester

Βασισμένη σε αυτά τα γεγονότα είναι και η νέα ταινία τρόμου των Μάικλ και Πίτερ Σπίριγκ, οι οποίοι μας είχαν δώσει παλιότερα το «Daybreakers» αλλά και το επερχόμενο «Jigsaw», με τίτλο «Winchester: The House That Ghosts Build», με πρωταγωνίστρια μάλιστα την Ελεν Μίρεν, στο ρόλο της χήρας Γουίντσεστερ. Σύμφωνα με το σενάριο της ταινίας, η χήρα Γουίντσεστερ δεν έχτισε την έπαυλη ούτε για εκείνη, ούτε για την ανιψιά της (Σάρα Σνουκ), αλλά ούτε και για τον Δρ. Ερικ Πράις (Τζέισον Κλαρκ). Εχτισε μια φυλακή για όλα εκείνα τα πνεύματα που σκοτώθηκαν από κάποιο από τα όπλα που κατασκεύασε το εργοστάσιο της οικογένειάς της, και τώρα ζητούν εκδίκηση.

Το τρέιλερ, όπως θα δείτε παρακάτω, έχει όλα εκείνα τα συστατικά για μια κλασική ταινία τρόμου με φαντάσματα: βικτωριανό σκηνικό, μαυροφορεμένους χαρακτήρες και τα κλασικά πνεύματα στον καθρέφτη, αλλά πάνω απ' όλα μια Ελεν Μίρεν που, ακόμα και στα δύο και κάτι αυτά λεπτά, καταφέρνει να δώσει έναν αριστοκρατικό αέρα ανάμεσα στα απότομα πετάγματα και τα φαντάσματα που στοιχειώνουν την έπαυλή της.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αμερικανικές αίθουσες στις 8 Φεβρουαρίου του 2018. Για την ώρα απολαύστε το τρέιλερ παρακάτω.


Διαβάστε ακόμα:

winchester