Buzz

Θα είναι η Σουζάνε Μπίερ η πρώτη γυναίκα που θα σκηνοθετήσει μια ταινία του Τζέιμς Μποντ;

στα 10

Το ονομά της ακούγεται έντονα ανάμεσα στους πιθανούς αντικαταστάτες του Σαμ Μέντες.

Θα είναι η Σουζάνε Μπίερ η πρώτη γυναίκα που θα σκηνοθετήσει μια ταινία του Τζέιμς Μποντ;

Μετά από δυο εξαιρετικά πετυχημένες ταινίες, ο Σαμ Μέντες ανήκει πλέον στο παρελθόν του 007 σύμφωνα με δικές του δηλώσεις και οι παραγωγοί πλέον αναζητούν εκτός των άλλων και σκηνοθέτη για το επόμενο φιλμ.

Ανάμεσα σε αυτούς που συζητιούνται για την σκηνοθεσία της 25ης ταινία του Μποντ, είναι και η Σουζάνε Μπίερ, η Δανή σκηνοθέτης του βραβευμένου με οσκαρ «Ισως, Αυριο», του «Ερωτας Είναι» και του «Η Δεύτερη Αλήθεια».

Δείτε ακόμη: Ο Σαμ Μέντες τέλειωσε (για τα καλά) με τον Τζέιμς Μποντ

Βεβαίως προφανώς δεν είναι τα κοινωνικά της δράματα (ή dramedy), που την έφεραν στην πολυπόθητη θέση του να είναι η πρώτη γυναίκα σκηνοθέτης που συζητιέται σοβαρά για ένα φιλμ του Μποντ, αλλά προφανώς η πρόσφατη τηλεοπτική της σειρά «The Night Manager», ένα κατασκοπικό δράμα βασισμένο σε βιβλίο του Τζον Λε Καρέ.

susanne bier tom hiddleston 607 Η Σουζάνε Μπίερ με τον Τομ Χίντλστον

Η σειρά στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Τομ Χίντλστον –επίσης ανεπίσημα υποψήφιος για Μποντ- ήταν ότι πιο κοντά σε 007 έχουμε δει πρόσφατα στην τηλεόραση τουλάχιστον σε ότι αφορά στην ίντριγκα, στις τοποθεσίες και στο coolness του πρωταγωνιστή της.

Δείτε: «The deeper you go, the darker it gets». Τρέιλερ για το το «The Night Manager»

Και κάπως έτσι η Μπίερ δένει όμορφα σε ένα πακέτο όπου ο Χίντλστον αντικαθιστά τον Ντάνιελ Κρεγκ και ακόμη πιο βολικά, όσοι προσπαθούν να πείσουν τους παραγωγούς πως ήρθε η ώρα για μια γυναίκα Τζέιμς Μποντ, ικανοποιούνται εν μέρει με μια γυναίκα σκηνοθέτη.

Διαβάστε εδώ όλα τα σενάρια διαδοχής του Ντάνιελ Κρεγκ - από τον Ιντρις Ελμπα μέχρι τον Τζέιμι Μπελ και από τον Ντάμιεν Λιούις μέχρι τον Τομ Χίντλστον