Buzz

Μην τα βάζετε με τις χήρες! Το νέο τρέιλερ για το «Widows» του Στιβ ΜακΚουιν είναι δυναμίτης

στα 10

Στιβ ΜακΚουίν, Τζίλιαν Φλιν, Βαϊόλα Ντέιβις κι ένα σαρωτικό καστ: το δεύτερο τρέιλερ του «Widows» δείχνει πού σε οδηγεί η απόγνωση. (Στα Οσκαρ!).

Flix Team
Μην τα βάζετε με τις χήρες! Το νέο τρέιλερ για το «Widows» του Στιβ ΜακΚουιν είναι δυναμίτης

Ακόμα κι αν δεν γνωρίζαμε τίποτα άλλο, μια ταινία με τα ονόματα της Βαϊόλα Ντέιβις, του Στιβ ΜακΚουίν και της Τζίλιαν Φλιν, σε ρόλους πρωταγωνίστριας, σκηνοθέτη και σεναριογράφου, αντίστοιχα, θα ήταν παραπάνω από αρκετά για να μας τραβήξουν την προσοχή. Πόσω μάλλον όταν πρόκειται για ένα φιλμ βασισμένο σε μια κλασική βρετανική μίνι σειρά και περιλαμβάνει ένα εντυπωσιακό, πολυσυλλεκτικό καστ.

Το «Widows» αφηγείται την ιστορία τεσσάρων γυναικών (οι χήρες του τίτλου) που δεν έχουν κανένα άλλο κοινό εκτός από το χρέος που άφησαν πίσω οι παράνομες δραστηριότητες των νεκρών συζύγων τους. Με φόντο το σύγχρονο Σικάγο, σε μια περίοδο αναταραχής, οι εντάσεις κορυφώνονται όταν η Βερόνικα (Βαϊόλα Ντέιβις), η Αλις (Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι), η Λίντα (Μισέλ Ροντρίγκεζ) και η Μπελ (Σίνθια Ερίβο) αποφασίζουν να πάρουν τη μοίρα στα χέρια τους και συνωμοτούν προκειμένου να διαμορφώσουν ένα μέλλον με τους δικούς τους όρους.

Δείτε ακόμη: Ολα τα Οσκαρ στη Βαϊόλα Ντέιβις! Δείτε το πρώτο τρέιλερ του «Widows» του Στιβ ΜακΚουίν

widows 607

widows 607

Η νέα ταινία του Στιβ ΜακΚουίν («Hunger», «Shame», «12 Χρόνια Σκλάβος») βασίζεται στην ομώνυμη, βρετανική τηλεοπτική σειρά του 1983, δημιουργία της σπουδαίας Λίντα Λα Πλάντε (και δημιουργού επίσης του εμβληματικού «Prime Suspect» με την Ελεν Μίρεν), την οποία ανέλαβε να διασκευάσει και να εκσυγχρονίσει, σε συνεργασία μαζί του, η περιζήτητη συγγραφέας και σεναριογράφος Τζίλιαν Φλιν («Το Κορίτσι Που Εξαφανίστηκε», «Sharp Objects»).

widows 607

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, το καστ συμπληρώνουν οι Ρόμπερτ Ντιβάλ, Κόλιν Φάρελ, Λίαμ Νίσον, Κάρι Κουν, Ντάνιελ Καλούγια και Τζάκι Γουίβερ.

Δείτε εδώ το δεύτερο, πιο αναλυτικό τρέιλερ του «Widows» του Στιβ ΜακΚουίν:


Το φιλμ αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 16 Νοεμβρίου (στις 15 Νοεμβρίου στην Ελλάδα από την Odeon), ημερομηνία που σίγουρα συμβαδίζει με τις οσκαρικές φιλοδοξίες της.