Buzz

Who's that girl? Δείτε την ξανθιά Τζένιφερ Κόνελι στο trailer του «Virginia»

στα 10

Ξανθιά, σέξι και ψυχικά διαταραγμένη η Τζένιφερ Κόνελι εμφανίζεται στο πλευρό του Εντ Χάρις στην νέα ταινία του Ντάστιν Λανς Μπλακ - του οσκαρικού σεναριογράφου του «Milk». Δείτε το trailer!

Who's that girl? Δείτε την ξανθιά Τζένιφερ Κόνελι στο trailer του «Virginia»

O Ντάστιν Λανς Μπλακ δεν γράφει μόνο σενάρια που κερδίζουν Οσκαρ. Επιπλέον σκηνοθετεί, αλλά είχε 10 χρόνια να γυρίσει ταινία φιξιόν (υπέγραφε μόνο κάποια ντοκιμαντέρ και ταινίες μικρού μήκους). Τώρα, επιστρέφει με μία ταινία-όχημα για να αποδείξει ότι η Τζένιφερ Κόνελι, εκτός από τα πιο όμορφα μάτια της σύγχρονης κινηματογραφίας, διαθέτει ηλεκτρισμένο ταλέντο και μία δόση διαστροφής που την κάνει ιδανική για διαταραγμένους χαρακτήρες.

Η «Βιρτζίνια» του τίτλου είναι μία single μητέρα που μεγαλώνει τον έφηβο γιο της σε μία μικρή αμερικανική κωμόπολη μορμόνων Χριστιανών. Η παράνομη σχέση της με τον παντρεμένο σερίφη (Εντ Χάρις) γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνη όταν εκείνος αποφασίζει να κατέβει για Γερουσιαστής. Ταυτόχρονα ο γιος της Βιρτζίνια (Χάρισον Γκίλμπερτσον) ερωτεύεται την κόρη του σερίφη (Εμα Ρόμπερτς). Εκβιασμοί, σκάνδαλα και στο επίκεντρο μία γυναίκα μ' έναν ψυχισμό-ωρολογιακή βόμβα.

Τι άλλο να πεις για ένα trailer που ξεκινάει με τα περιπολικά να έχουν περικυκλώσει το σπίτι της κι εκείνη να κρατάει αιχμάλωτο ένα γυμνό αγόρι του κατηχητικού στην ντουλάπα της;

Η ταινία έκανε πρεμιέρα πριν λίγες μέρες στο νεοϋρκέζικο φεστιβάλ της Tribeca και θα βγει στις αμερικανικές αίθουσες στις 18 Μαΐου.