Buzz

«Whitney: Can I Be Me» - Γι' αυτό το ντοκιμαντέρ δεν θα φτάσουν όλα τα χαρτομάντιλα του κόσμου

στα 10

Το ντοκιμαντέρ του Νικ Μπρούμφιλντ για τη Γουίτνι Χιούστον ετοιμάζεται να ταξιδέψει στον κόσμο και τίποτα δεν μάς γλιτώνει από τόνους συγκίνησης.

«Whitney: Can I Be Me» - Γι' αυτό το ντοκιμαντέρ δεν θα φτάσουν όλα τα χαρτομάντιλα του κόσμου

Λίγα χρόνια μετά το «Amy» του Ασίφ Καπάντια, μια άλλη μεγάλη ντίβα της μουσικής (μεγαλύτερη; τραγικότερη; ποιος μετράει;) ετοιμάζεται να ξαναπεράσει στο προσκήνιο μ' ένα ντοκιμαντέρ γεμάτο home movies και ανέκδοτο υλικό. Ο Νικ Μπρούμφιλντ (διάσημος ντοκιμαντερίστας και η υπογραφή πίσω από το «Kurt & Courtney») και ο Ρούντι Ντολεζάλ (του «Freddie Mercury: The Untold Story»), παρουσίασαν το «Whitney: Can I Be Me» στο Φεστιβάλ της Τραϊμπέκα και τώρα η ταινία αρχίζει να βγαίνει στις αίθουσες (αύριο στη Μεγάλη Βρετανία), αν και όχι στην Ελλάδα.

Δείτε ακόμη: O Αντριου Γκάρφιλντ τραγουδάει Γουίτνι Χιούστον σε drag show. Επειδή μπορεί!

Αρχειακό υλικό, συνεντεύξεις με τους πραγματικά κοντινούς της ανθρώπους και άφθονη μουσική χτίζουν το πορτρέτο της Γουίτνι που αγαπήσαμε, αλλά και, κυρίως, ρίχνουν φως στη σκοτεινή πλευρά της ζωής της, τα ναρκωτικά, τα μυστικά, τον Μπόμπι Μπράουν. Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της ταινίας, παραγωγής του Showtime και μετά βάλτε λίγο «I Wanna Dance With Somebody» για ν' ανέβει η διάθεση.

Θυμηθείτε τι γράφαμε στο Flix πριν 5 χρόνια και κάτι: We will always love her. H Γουίτνι Χιούστον πέθανε σε ηλικία 48 ετών