Buzz

When You Find Me: δείτε την μικρού μήκους της Μπράις Ντάλας Χάουαρντ

στα 10

Σε παραγωγή του Ρον Χάουαρντ και χορηγία της Canon, η Μπράις Ντάλας Χάουαρντ παρουσιάζει την μικρού μήκους της «When You Find Me» και την προβάλει από το διαδίκτυο μέχρι την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου. Δείτε την στο flix!

When You Find Me: δείτε την μικρού μήκους της Μπράις Ντάλας Χάουαρντ

Είχαμε ακούσει για το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Μπράις Ντάλας Χάουαρντ («The Originals»), αλλά φαίνεται ότι προτού δοκιμαστεί στην μεγάλη μήκους, αποφάσισε μία ακόμα περιπέτεια με την μικρού (μετά το «Orchids» το 2006).

Με τίτλο «When You Find me», το 30λεπτο φιλμάκι επικεντρώνεται στην ιστορία δύο μικρών αδελφών που μεγαλώνουν με το τραύμα ότι έχασαν την μητέρα τους όταν ήταν μικρές από καρκίνο και παίρνει μία τρυφερή, μεταφυσική διάσταση για τη μεταξύ τους σχέση, την έννοια του παράδεισου και την επικοινωνία με τους αγαπημένους μας στον ουρανό. Η Χάουαρντ, γνήσιο τέκνο του πατέρα της, αλλά και επηρεασμένη από τόσες και τόσες συνεργασίες με τον Μ. Νάιτ Σιάμαλαν, χειρίζεται το ρεαλιστικό και το υπερρεαλιστικό με την ίδια άνεση. Υπέροχο μικρό δείγμα δουλειάς.

Η ιδέα της ταινίας προέκυψε από 8 φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με Canon και επιλέχτηκαν από τον πατέρα της Μπράις, Ρον Χάουαρντ (ο οποίος τελεί και χρέη παραγωγού), ανάμεσα σε 100.000 συμμετοχές!

Και η ίδια η μικρού μήκους έχει γυριστεί με Canon EOS C300 ως μέρος της «Long Live Imagination» καμπάνιας της Canon και θα μπορείτε να την απολαύσετε ελεύθερα στο διαδίκτυο μέχρι τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου.

Μετά θα αποσυρθεί και θα κάνει το φεστιβαλικό της γύρο, ο οποίος, ποιος ξέρει, μπορεί να την οδηγήσει και στα Οσκαρ του 2013.

Δείτε τη στο flix!