Buzz

O Τζεφ Μπρίτζες θα ήθελε ένα σίκουελ στο «The Big Lebowski»

στα 10

Το οποίο θα μπορούσε να λέγεται «Little Lebowski»!

O Τζεφ Μπρίτζες θα ήθελε ένα σίκουελ στο «The Big Lebowski»

Εχοντας περάσει στην περιοχή της cult movie εδώ και αρκετά χρόνια, «Ο Μεγάλος Λεμπόφσκι» είναι ίσως η πιο αγαπημένη ταινία των αδελφών Κοέν για μια μεγάλη μερίδα των θαυμαστών της.

Για χρόνια οι συζητήσεις για μια πιθανή συνέχεια ή ένα spin-off δεν έχουν αποδώσει καρπούς ακόμη κι αν ο Τζον Τορτούρο ήταν ανέκαθεν ένθερμος υποστηρικτής της ιδέας μιας ταινίας πάνω στον χαρακτήρα του Τζίζους που υποδύεται στο φιλμ.


Δείτε ακόμη: The Dude abides: γιατί το «Big Lebowski» είναι film noir

Τώρα και ο ίδιος ο Μπιγκ Λεμπόφσκι μοιάζει να στηρίζει την πιθανότητα μιας συνέχειας την οποία βρίσκει «σπουδαία ιδέα» και έχει μάλιστα και μια σεναριακή γραμμή ήδη στο μυαλό του.

«Ελπίζω να κάνουν έναν "Μικρό Λεμπόφσκι", αφού η ταινία έχει ήδη αφήσει αυτή την πιθανότητα. Στο φιλμ αφήνω την Μοντ της Τζούλιαν Μουρ έγκυο κι όπως λέει ο χαρακτήρας του Σαμ Ελιοτ "ο μικρός Λεμπόφσκι είναι καθ οδόν"», δήλωσε πρόσφατα ο Τζεφ Μπρίτζες.

big lebowski 607

Δεν ξέρουμε πως σας ακούγεται μια τέτοια ιδέα, δεν είμαστε καν σίγουροι ότι μια ταινία σαν αυτή χρειάζεται συνέχεια. Εκτος κι αν –κι αυτό νομίζουμε πως είναι μια καταπληκτική ιδέα- είναι ο ίδιος ο Τζεφ Μπριτζες υποδυθεί τον «Μικρό Λεμπόφσκι». Τότε λέμε μάλιστα!

Δείτε ακόμη: