Buzz

Το πρώτο τρέιλερ για τον τρίτο κύκλο του «Westworld» αποκαλύπτει ένα πολύ διαφορετικό μέλλον

στα 10

Σχεδόν τίποτα δεν θυμίζει εδώ όλα όσα έχουν προηγηθεί, εκτός από το φουτουριστικό φόντο.

Το πρώτο τρέιλερ για τον τρίτο κύκλο του «Westworld» αποκαλύπτει ένα πολύ διαφορετικό μέλλον

Μια από τις πιο ακριβές, φιλόδοξες και μεγαλεπήβολες τηλεοπτικές σειρές των τελευταίων ετών, και προγραμματισμένη λογικά να διαδεχθεί το «Game of Thrones» στο πρόγραμμα του HBO, το «Westworld» αποδείχθηκε επίσης μια από τις πιο διχαστικές, ειδικά στη δεύτερη σεζόν του, η οποία απογοήτευσε αρκετούς ακόμα κι από τους πιο φανατικούς οπαδούς του.

Ο τρίτος κύκλος, ωστόσο, υπόσχεται μια αλλαγή πλεύσης, και το πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε μόλις μας προσφέρει μια πολλά υποσχόμενη ματιά για το τι θα μπορούσε να είναι αυτή. Το νέο υλικό εκτυλίσσεται εξολοκλήρου στον έξω κόσμο, πέρα από τα θεματικά πάρκα που κυριαρχούσαν έως τώρα, εισάγοντας τον νέο, πρωταγωνιστικό χαρακτήρα που υποδύεται ο Ααρον Πολ (και φευγαλέα ακόμα έναν, αυτόν της τρομερής Λίνα Γουέιθ, όχι όμως κι εκείνον του Βενσάν Κασέλ).

Διαβάστε ακόμη: Η Εμίλια Κλαρκ αποχαιρετά το «Game of Thrones» λίγες ώρες πριν το μεγάλο φινάλε

Westworld 607

Σχεδόν τίποτα εδώ δεν θυμίζει όλα όσα έχουν προηγηθεί, εκτός από το διακριτικά φουτουριστικό σκηνικό και –την τελευταία στιγμή– την παρουσία της Ντολόρες-Ιβαν Ρέιτσελ Γουντ.

Η τρίτη σεζόν θα κάνει πρεμιέρα το 2020, οπότε έχουμε ακόμα πολύ καιρό μπροστά μας, μπορείτε ωστόσο να δείτε παρακάτω το πρώτο τρέιλερ.


Διαβάστε ακόμη

Tags: Westworld