Buzz

O Στίβεν Σπίλμπεργκ γιορτάζει το τέλος των γυρισμάτων του «West Side Story» με νέες φωτογραφίες

στα 10

«Ηταν ένα ταξίδι χωρίς προηγούμενο» αναφέρει σε μια επιστολή του ο Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Flix Team
O Στίβεν Σπίλμπεργκ γιορτάζει το τέλος των γυρισμάτων του «West Side Story» με νέες φωτογραφίες

To «West Side Story» του Στίβεν Σπίλμπεργκ ολοκλήρωσε τα γυρίσματά του το Σάββατο που μας, και η 20th Century Fox αποφάσισε να το γιορτάσει μοιράζοντας μερικές ακόμα φωτογραφίες από το σετ της ταινίας, αλλά και ένα σημείωμα από τον ίδιο τον Σπίλμπεργκ.

Διαβάστε ακόμα: I want to live in America! Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ συνεχίζει τα γυρίσματα του «West Side Story»

«Ηταν ένα ταξίδι χωρίς προηγούμενο: ένα διασκεδαστικό, υπέροχο, συγκινητικό, γεμάτο εκπλήξεις σε μια ιστορία και την μουσική ενός από τα καλύτερα μιούζικαλ του κόσμου. Γυρίσαμε το “West Side Story” σε ολόκληρη τη Νέα Υόρκη, από το Φλάτμπους στο Φορτ Τράιον Παρκ. Η πόλη αυτή μας δάνεισε την ομορφιά και την ενέργειά της, και τα αντλήσαμε όλα αυτά από την μεγαλειώδης πολυπολιτισμικό και πολύπλευρο πνεύμα της» αναφέρει η επιστολή ανάμεσα σε άλλα.

west side story 607

Μια ακόμη εκδοχή του «Ρωμαίος & Ιουλιέτα» του Γουίλιαμ Σαίξπηρ, το «West Side Story» αφηγείται τον απαγορευμένο έρωτα ανάμεσα σε ένα αγόρι (Τόνι), Ανσελ Ελγκορτ, και ένα κορίτσι (Μαρία), Ρέιτσελ Ζεγκλέρ, δυο αντίπαλων συμμοριών στη Νέα Υόρκη του 1957. Την εκδοχή του Σπίλμπεργκ υπογράφει σεναριακά ο βραβευμένος με Πούλιτζερ και υποψήφιος για Οσκαρ, Τόνι Κούσνερ. Στην ταινία παίζουν ακόμη η Αριάνα ΝτεΜπόουζ (Ανίτα), η Ανα Ιζαμπέλ (Ροζαλία), ο Κόρει Στολ (Λοχαγός Σρανκ), ο Μπράιαν ντ' Αρσι Τζέιμς (Αξιωματικός Κρούπκε), ο Κέρτις Κουκ (Εϊμπ) και η Ρίτα Μορένο που έπαιζε και στην ταινία του 1961 (κερδίζοντας Οσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου) η οποία εκτελεί και χρέη παραγωγού.

Δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες παρακάτω.

Διαβάστε ακόμα:

west side story 607

west side story 607