Buzz

Ο Γουες Αντερσον επιστρέφει (μετά χαράς δικής του και δικής μας) στο stop-motion!

στα 10

Αποδεικνύοντας πως το «The Fantastic Mr. Fox» δεν ήταν μια μεμονωμένη περίπτωση, ο Γουές Αντερσον ετοιμάζει νέα stop-motion animation ταινία, εμπνευσμένη από τον Βιτόριο Ντε Σίκα!

Ο Γουες Αντερσον επιστρέφει (μετά χαράς δικής του και δικής μας) στο stop-motion!

Μιλώντας στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Λισαβόνας και του Εστορίλ, ο Γουές Αντερσον έδειξε έτοιμος να αρχίσει τις αποκαλύψεις για την ταινία που θα διαδεχθεί τη μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία του μέχρι σήμερα που δεν ήταν άλλη από το «The Grand Budapest Hotel».

Διαβάστε εδώ όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το «The Grand Budapest Hotel» του Γουές Αντερσον.

Οι προθέσεις του είναι να επιστρέψει στο stop-motion animation πέντε χρόνια μετά το «Fantastic Mr. Fox» σε μια ιστορία που θα είναι χωρισμένη σε επεισόδια και όπως δήλωσε ο ίδιος με έμπνευση το σπονδυλωτό «L'oro Di Napoli» του Βιτόριο Ντε Σίκα από το 1957 που αφηγείται διαφορετικές ιστορίες που έχουν για κοινό τους στοιχείο ότι διαδραματίζονται στη Νάπολη.

Ναι, καλωσήρθατε σε μια ακόμη ευφυή ιδέα του Γουές Αντερσον που όπως αποκάλυψε πριν το καλοκαίρι γράφει μαζί με τον Ρόμαν Κόπολα ένα σενάριο «που είναι περίπου πειραματικό στη λογική του...» και όπου «πολλά πράγματα συμβαίνουν ταυτόχρονα».

Wes Anderson 607 Στα γυρίσματα του «The Fantastic Mr. Fox»

Ο,τι και να είναι μια νέα ταινία από τον Γουές Αντερσον είναι πάντοτε κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη, ενώ η προοπτική του stop-motion animation δεν θα πρέπει να περάσει καθόλου αμελητέα, αφού το «The Fantastic Mr. Fox» είναι για πολλούς (και δίκαια) μία από τις καλύτερες ταινίες της υπέροχης φιλμογραφίας του.

Διαβάστε, δείτε, ακούστε ακόμη: