Buzz

Γουφ! H νέα ταινία του Γουές Αντερσον θα έχει για πρωταγωνιστές τους καλύτερους φίλους του ανθρώπου!

στα 10

Επιβεβαιωμένες φήμες θέλουν τον Γουές Αντερσον να δουλεύει ήδη σε ένα stop-motion animation με σκύλους. Απάντηση σε όσους μέσα στα χρόνια ήθελαν να τον σκηνοθέτη να μισεί τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου.

Γουφ! H νέα ταινία του Γουές Αντερσον θα έχει για πρωταγωνιστές τους καλύτερους φίλους του ανθρώπου!

O Γουές Αντερσον έχει σκοτώσει τουλάχιστον τέσσερις σκύλους στη φιλμογραφία του - μετρώντας αντίστροφα από το «Moonrise Kingdom», το «Fantastic Mr. Fox», το «The Life Aquatic» και το «The Royal Tennenbaums». Γεγονός που τον κάνει ύποπτο εδώ και χρόνια για τα αισθήματα που τρέφει απέναντι στον καλύτερο φίλο του ανθρώπου.

Ισως σαν απάντηση στις παραπάνω κατηγορίες, οι φήμες τον θέλουν να ετοιμάζει ήδη τη νέα του ταινία και αυτή να είναι ένα stop-motion animation με ήρωες σκύλους, γεγονός που φυσικά αποτελεί και είδηση και ευπρόσδεκτη απόφαση, αφού το «Fantastic Mr. Fox» υπήρξε μια από τις καλύτερες ταινίες του.

Δείτε τέσσερα «σκυλίσια» αποσπάσματα από τις ταινίες του Γουές Αντερσον:





Εκτός από την ταινία με τους σκύλους, ο Γουές Αντερσον είχε μιλήσει πρόσφατα για μια μια σπονδυλωτή ταινία, στα πρότυπα του «L'oro di Napoli» του Βιτόριο Ντε Σίκα από το 1954: «Πάντοτε με ενδιέφερε η φόρμα μια ταινίας που είναι στην πραγματικότητα μια συλλογή από ιστορίες. Και συνήθως οι ταινίες ανθολογίας είναι άνισες και το κάθε μέρος τους σκηνοθετείται από άλλον. Είναι σπάνιο να δει κάποιον να κάνει όλη τη δουλειά. Η ταινία του Ντε Σίκα είναι γεμάτη από πράγματα που μπορείς να κλέψεις. Που θα κλέψω δηλαδή». Πρόσφατα και ο Ρόμαν Κόπολα, συνεργάτης του Γουές Αντερσον στα σενάρια πολλών ταινιών του δήλωσε πως δουλεύει για μια ταινία ανθολογίας.

Πρώτα, όμως, θέλουμε τους σκύλους...

Διαβάστε ακόμη: