Buzz

«We’re gonna do great things»: Τρέιλερ για το «Foxcatcher» του Μπένετ Μίλερ

στα 10

Συνεχίζοντας να κάνει ταινίες που αφορούν τα σπορ, αλλά που δεν τις λες ακριβώς «αθλητικές», μετά το μπέιζμπολ στο «Moneyball» ο Μίλερ δοκιμάζει την πάλη στο «Foxcatcher» μια ταινία βασισμένη στην αληθινή ιστορία του ολυμπιονίκη Μαρκ Σουλτζ.

«We’re gonna do great things»: Τρέιλερ για το «Foxcatcher» του Μπένετ Μίλερ

Τον υποδύεται ο Τσέινινγκ Τέιτουμ σε έναν ακόμη ρόλο που δείχνει ότι εκτός από όμορφο πρόσωπο και σώμα, ο ηθοποιός έχει και ταλέντο, αλλά είναι ο Στιβ Καρέλ που κλέβει μάλλον την παράσταση ως ο εκκεντρικός πολυεκατομμυριούχος Τζον Ντι Ποντ που τον παίρνει υπό την προστασία του.

Ο Σουλτζ θα μετακομίσει μετακομίσει στην επαυλή του για να προπονηθεί για τους ολυμπιακούς αγώνες της Σεούλ το 1988. Εκείνος θέλει να βγει από την σκιά του πιο αναγνωρισμένου αδελφού του, ο μέντοράς του θέλει να εντυπωσιάσει την μητέρα του που τον υποτιμά προπονώντας έναν πρωταθλητή.

Η σχέση των δυο αποφασισμένων να κατακτήσουν ο καθένας τους δικούς του στόχους ανδρών, γρήγορα θα πάρει μια σκοτεινή τροπή καθώς ο Ντι Ποντ θα οδηγήσει τον Σουλτς σε μια κατιούσα διαδρομή αυτοκαταστροφής κι επικίνδυνων συνηθειών, σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να αγγίξει το μεγαλείο.

2

Το πρώτο τρέιλερ που μπορείτε να δείτε πιο κάτω επιβεβαιώνει όσους προέβλεπαν ότι το φιλμ θα παίξει δυνατά για τα επόμενα όσκαρ, μόνο που, η εξοδός του στις αμερικάνικες αίθουσες μεταφέρθηκε από τον Δεκέμβριο στους πρώτους μήνες του 2014, έτσι ώστε ο σκηνοθέτης να έχει όλον τον απαραίτητο χρόνο να το τελειώσει δίχως βιασύνη.

Εκτός από τον Καρέλ και τον Τέιτουμ πρωταγωνιστούν επίσης ο Μαρκ Ράφαλο, η Βανέσα Ρεντγκρέιβ και η Σιένα Μίλερ.