Buzz

«Welcome to the 80s»: τρέιλερ για το «Anchorman: The Legend Continues»

στα 10

To «Anchorman 2» είναι έτοιμο όχι μόνο για να βγει στις αίθουσες αλλά για να γιγαντώσει τον cult μύθο της πρώτης ταινίας. Αν φυσικά συμφωνείτε με όσους πιστεύουν πως το τρέιλερ του είναι κάτι που πραγματικά δεν έχετε ξαναδεί...

«Welcome to the 80s»: τρέιλερ για το «Anchorman: The Legend Continues»

Πιάσατε το νόημα; Γιατί τα αγόρια του Channel 4 υποδέχονται τα 80s χωρίς ακριβώς να αλλάζουν όλα όσα ξέραμε για την κωμωδία μέχρι σήμερα. Και γιατί κάποιος να έχει απαίτηση κάθε ταινία με τον Γουιλ Φέρελ να είναι ξεκαρδιστική; Γιατί είναι ένας από τους καλύτερους κωμικούς της γενιάς του και όταν στο πλευρό του έχει τον Στιβ Καρέλ, τον Πολ Ραντ και τον Ντέιβιντ Κέσνερ δεν περιμένεις τίποτα λιγότερο από το πιο καλό. Και τελικά το τρέιλερ του «Anchorman 2» είναι χάλια; Προς Θεού, όχι. Απλά δεν είναι και κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί.

Αφού κάναμε αυτόν τον εσωτερικό διάλογο για εσάς, τώρα μπορείτε να απολαύσετε το πρώτο ολοκληρωμένο τρέιλερ του «Anchorman 2» που θα βγει στις αίθουσες της Αμερικής το Δεκέμβριο του 2013 και βρίσκει την παλιοπαρέα του Channel 4 σε τρελά κέφια, με όλο το σεξιστικό-ρατσιστικό-καφρικό-χαβαλεδιάρικο χιούμορ τους να απλώνεται πάνω στο μουστάκι του Γουίλ Φέρελ σαν μαρμελάδα, προετοιμάζοντας τους φανατικούς (και είναι πολλοί) της πρώτης ταινίας για το high της χρονιάς και τους υπόλοιπους για ακόμη ένα κομμάτι της αμφιλεγόμενης new american comedy που από τη μία γελάς και από την άλλη σκέφτεσαι επαναλαμβανόμενα το γιατί.

2

3

Διαβάστε εδώ περισσότερα για τον Γουιλ Φέρελ.