Buzz

To «Weightless» του Τέρενς Μάλικ έχει το all-star καστ που του αξίζει

στα 10

Ετοιμο - αμήν - για το επερχόμενο Φεστιβάλ Βενετίας, το «Weightless» του Τέρενς Μάλικ αποκαλύπτει το ολοκληρωμένο του καστ - και εντυπωσιάζει.

To «Weightless» του Τέρενς Μάλικ έχει το all-star καστ που του αξίζει

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε πως η νέα ταινία μυθοπλασίας του Τέρενς Μάλικ είναι το «Weightless», πως σε αυτό πρωταγωνιστούν ο Ράιαν Γκόσλινγκ, η Ρούνι Μάρα, η Νάταλι Πόρτμαν, ο Μάικλ Φασμπέντερ, η Κέιτ Μπλάνσετ και ο Κρίστιαν Μπέιλ και πως η ιστορία του ακολουθεί έναν ροκ σταρ (Γκόσλινγκ) που οδηγείται στη δόξα με τη βοήθεια του συνεργάτη του (Φασμπέντερ) και του ερωτικού αντικειμένου και των δύο (Ρούνι Μάρα), με φόντο τη μουσική σκηνή του Οστιν στο Τέξας.

Σήμερα μαθαίνουμε πως το φιλμ που μάλλον προορίζεται για παγκόσμια πρεμιέρα στο 73o Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας θα διαρκεί 145 λεπτά (!) και πως εκτός απ' όλους τους παραπάνω σε αυτό θα πρωταγωνιστούν και ο Βαλ Κίλμερ, ο Μπενίσιο Ντελ Τόρο, ο Κλίφτον Κόλινς Τζούνιορ, η Αντζελα Μπέτις, η Μπερενίς Μαρλό, η Φλόρενς Γουέλτς, η Χόλι Χάντερ και πολλοί άλλοι. Αλλωστε πολλά από τα παραπάνω ονόματα είχαν κυκλοφορήσει ως φήμη ότι συμμετέχουν στο φιλμ, αλλά στις ταινίες του Τέρενς Μάλικ τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο πριν δεις το τελικό cut.

Weightless 607

Weightless 607

Το «Weightless» - που έχει ημερομηνία εξόδου στην Αγγλία τον Ιούνιο του 2016, πράγμα που όλοι θεωρούν ότι θα αλλάξει - επίσης είναι ακατάλληλο για ανήλικους κάτω των 15 ετών, όπως έκρινε η βρετανική επιτροπή καταλληλότητας «για περιστασιακά σκληρό σεξ και σεξουαλικές αναφορές», πράγμα που φυσικά δεν σημαίνει ότι ο Τέρενς Μάλικ έχει κάνει μια ερωτική ταινία, αλλά ότι μέσα στην (είμαστε σίγουροι, εξαντλητική) υπαρξιακή περιπλάνηση των ηρώων του θα παίξει και λίγο σεξ.

Ταυτόχρονα με το «Weightless», και ενώ στην Ελλάδα δεν έχουμε δει ακόμη στις αίθουσες το «Knight of Cups», ο Τέρενς Μάλικ έχει έτοιμο και το φιλόδοξο ντοκιμαντέρ «A Voyage in Time», το οποίο δεν αποκλείεται επίσης να κάνει πρεμιέρα στη Βενετία.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: