Buzz

Oscars 2016: Κι αν ο Λεονάρντο δεν κατέβαινε ποτέ από τη σκηνή μετά το Οσκαρ του;

στα 10

Δείτε ένα αστείο βίντεο με τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο να βρίσκεται ακόμα επί σκηνής του Dolby Theater, μία εβδομάδα μετά την οσκαρική του νίκη!

Oscars 2016: Κι αν ο Λεονάρντο δεν κατέβαινε ποτέ από τη σκηνή μετά το Οσκαρ του;

Επιτέλους συνέβη: το 2016 ήταν η χρονιά του. Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, μετά από 5 υποψηφιότητες στο παρελθόν, κέρδισε επιτέλους το Οσκαρ Α' Ανδρικού ρόλου για την «Επιστροφή». Ηταν μία στιγμή που είχε χτιστεί μέσα από κείμενα άποψης, ρεπορτάζ, χιουμοριστικά GIF και memes εδώ και μήνες. Ηταν η στιγμή των φετινών Οσκαρ. Ηταν η viral είδηση σε όλο τον πλανήτη για 24ωρα μετά.

Διαβάστε αναλυτικά: Oscars 2016: Οταν ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο «λύγισε» τα social media

Leonardo DiCaprio Oscar 607 1

Ο Λεονάρντο ανέβηκε στη σκηνή του Dolby Theater έδωσε, αναμενόμενα και κατανοητά, τον μεγαλύτερο ευχαριστήριο λόγο της βραδιάς (σημείωση: όλους τους λόγους τους γράφει μόνος του, όπως αποκαλύφθηκε) οι παραγωγοί του οσκαρικού σόου δεν τόλμησαν να δώσουν την εντολή, ο μαέστρος της ορχήστρας δεν επιχείρησε να ξεκινήσει την μουσική κι έτσι το ζήσαμε όλο: τα ευχαριστώ, την νοσταλγική συγκινητική αναδρομή, το οικολογικοπολιτικό επίλογο.

Θυμηθείτε το εδώ: Βραβεία Οσκαρ 2016: O σπουδαίος ευχαριστήριος λόγος του Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Leonardo DiCaprio Oscar 607 2

Η νίκη του ΝτιΚάπριο βέβαια δεν ξεθύμανε την όρεξη των φανς για πλάκα. Συνεχίστηκαν τα χιουμοριστικά στιγμιότυπα, τα GIFs όσων έκανε και είπε, τα βίντεο που τον θέλουν να περιμένει να χαράξουν το όνομά του στο Οσκαρ του στο παρασκήνιο.

Οι δημιουργοί του Record Fun λοιπόν αποφάσισαν να μοντάρουν ένα διαφορετικό βίντεο (με στιγμιότυπα κι από παλιότερες απονομές) που θα ήθελε τον Λεονάρντο να παίρνει το αίμα του πίσω μην κατεβαίνοντας από τη σκηνή, αλλά μιλώντας... για πάντα. Με το Χόλιγουντ από κάτω να γελάει με κατανόηση και ενθουσιασμό στην απόφασή του να κάνει ένα... οσκαρικό «filibuster».

Δείτε το:


Για να ζήσετε τα Οσκαρ 2016 λεπτό προς λεπτό - από τους πρώτους που πάτησαν το κόκκινο χαλί μέχρι και τον νικητή του Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας - μπείτε στο live blog του Flix που μετέδωσε, με φωτογραφίες, videos, tweets και άμεση ανταπόκριση ολόκληρη την τελετή με λεπτομέρειες.

Διαβάστε ακόμη: