Buzz

The Golden GIRLS: Η Λίνα Ντάναμ και το καστ της μεταμορφώνονται σε «Χρυσά Κορίτσια»

στα 10

Mε το τέλος της 6ης σεζόν θα σημειωθεί και το μεγάλο φινάλε των «Girls». Η Λίνα Ντάναμ το γιορτάζει γλυκόπικρα, γυρίζοντας ένα βίντεο που δείχνει τα κορίτσια της ως «Χρυσά Κορίτσια» - την κλασική 80ς τηλεοπτική σειρά που άφησε εποχή στην αμερικανική τηλεόραση. Δείτε το.

The Golden GIRLS: Η Λίνα Ντάναμ και το καστ της μεταμορφώνονται σε «Χρυσά Κορίτσια»

«Picture this: Sicily 1922...» Οποιος έβλεπε φανατικά «Golden Girls» ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει αυτή η φράση: η Σοφία, η γηραιά τσαούσα μητέρα της Ντόροθι, είχε κάτι σκανδαλώδες να διηγηθεί από τα νιάτα της. Τα «Χρυσά Κορίτσια», μία κωμική αμερικανική σειρά των 80ς που έσπασε το ταμπού ότι ο κόσμος δε θέλει να βλέπει γυναίκες άνω των 50 στην οθόνη του, έγραψε τη δική της ιστορία. Οι 50άρες-60άρες απέδειξαν ότι είχαν ακόμα γούστο, ενδιαφέρον, σεξουαλικότητα και πολύ χιούμορ.

Με το δικό του τρόπο και για τα ταμπού που σέρνουμε ακόμα στον 21ο αιώνα, το ίδιο έκανε και το «Girls» της Λίνα Ντάναμ.

Διαβάστε κι αυτό: Η Λίνα Ντάναμ ευχαριστεί το περιοδικό «Glamour» που δεν ρετουσάρισε την κυτταρίτιδα της

The golden GIRLS 607

Διανύοντας έναν από τους πιο καλογραμμένους κύκλους της ιστορίας του (το 3ο επεισόδιο με τον συγγραφέα του Μάθιου Ρις, είναι απλώς ένα αριστούργημα που στέκεται από μόνο του ως μικρού μήκους), το «Girls» βαδίζει προς το μεγάλο του φινάλε.

Καλεσμένη του Τζίμι Κίμελ, η Λίνα Ντάναμ αποφάσισε να κάνει κάτι σπέσιαλ: να μας δείξει τα δικά της «Κορίτσια» ως «Χρυσά Κορίτσια», γυρίζοντας ένα βίντεο στην κουζίνα της Ντόροθι και μπλέκοντας χαρακτήρες και ιδιοσυγκρασίες των ηρωίδων και των δύο τηλεοπτικών σόου, σ' ένα αστείο mash up.

Picture it: Girls, 2067:


Διαβάστε και δείτε περισσότερα: