Buzz

Ο Μπιλ Μάρεϊ παραλαμβάνει το έπαθλο των Chicago Cubs

στα 10

Ολοι γνωρίζουμε ότι ο μεγαλύτερος οπαδός των Chicago Cubs είναι ο Μπιλ Μάρεϊ. Και χθες το βράδυ, σήκωσε το κύπελο τους.

Ο Μπιλ Μάρεϊ παραλαμβάνει το έπαθλο των Chicago Cubs

Μεγάλη χρονιά το 2016 για τους Chicago Cubs: μετά από 108 χρόνια, η ομάδα πέρασε στον τελικό του World Series. Κι έφυγε νικήτρια. Οι οπαδοί στις κερκίδες ζούσαν... ό,τι συνέβαινε στις κερκίδες το 2004 στην Ελλάδα: συγχωρούσες τη, υπερβολή, τη γραφικότητα και το φανατισμό, λόγω της τόσο μεγάλης, ανέλπιστης, ωμής χαράς.

Bill Murray Chicago Cubs 607 To "Ι ain't afraid of no goat" είναι λογοπαίγνιο με το Ghostobusters αλλά και ξόρκι: μία κατσίκα που ήρθε στο γήπεδο από τους αντιπάλους ήταν η αρχή της γκαντεμιάς για τους Cubs που δεν είδαν τελικό από το 1908

Και δεν υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να απεικονίσει αυτή ακριβώς τη χαρά περισσότερο από τον πιο διάσημο οπαδό των Cubs: τον Μπιλ Μάρεϊ. Φόρεσε T Shirts με ξόρκια, έχασε φεστιβάλ και πρεμιέρες για να είναι στις κερκίδες, έγινε GIF. Εζησε όλες τις στιγμές αυτού του ιστορικού πρωταθλήματος δίπλα στην ομάδα του.

Bill Murray Chicago Cubs GIF 3

Kαι γιατί όχι; Εχει κάνει τόσα και τόσα άλλα:

Bill Murray Chicago Cubs GIF 2

Και χθες το βράδυ, σήκωσε το 2017 ESPY βραβείο για την «Καλύτερη Στιγμή» (το τελευταίο 5λεπτο του 7ου αγώνα) του πρωταθλήματος, εκ μέρους των Cubs σ' ένα φυσικά στημένο στιγμιότυπο: ο Νικ Οφερμαν παρουσίασε, ο Μπιλ Μάρεϊ αποδέχθηκε και έβγαλε έναν παθιασμένο λόγο για «όλες τις στιγμές και τους ανθρώπους ενός αιώνα που περίμεναν αυτή τη στιγμή», άνοιξε μπουκάλια με αλκοόλ επί σκηνής και... παρουσίασε τον Ντέιβιντ Ρος (πρώην catcher για τους Cubs), ο οποίος πήρε μέρος στη γιορτή.

Δείτε το βίντεο.

.

Περισσότερος Μπιλ Μάρεϊ: