Buzz

Ο Γουόρεν Μπίτι δίνει την πρώτη του συνέντευξη μετά από 18 χρόνια (κι απαντά για τις... 12.000 ερωμένες του!)

στα 10

Μετά από δύο δεκαετίες σιωπής, ο Γουόρεν Μπίτι επιστρέφει με νέα ταινία και νέα συνέντευξη. Και είναι αποκαλυπτικός: είχε 12.775 ερωμένες στη ζωή του;

Ο Γουόρεν Μπίτι δίνει την πρώτη του συνέντευξη μετά από 18 χρόνια (κι απαντά για τις... 12.000 ερωμένες του!)

Ο Γουόρεν Μπίτι επιστρέφει! Κι αυτό από μόνο του είναι είδηση. Τον Νοέμβριο θα κάνει πρεμιέρα το «Rules Don't Apply», η πρώτη του σκηνοθετική απόπειρα μετά από 18 χρόνια (και το «Bullworth»). Ο Μπίτι έγραψε το σενάριο, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί, πλαισιωμένος από τους Λίλι Κόλινς, Αλντεν Ερενραϊχ, Μάθιου Μπρόντερικ, Αλεκ Μπόλντγουϊν, Ανέτ Μπένινγκ, Εντ Χάρις - ανάμεσα σε πολλούς άλλους.

Η ταινία του στρέφεται γύρω από τις παράνομες σχέσεις του μεγιστάνα επιχειρηματία και κινηματογραφικού παραγωγού Χάουαρντ Χιουζ, ο οποίος φαίνεται ότι εκτός από το πάθος του για την αεροπορία και το σινεμά είχε κι ένα κρυφό πόθο για πολύ μικρότερες, και, σε κάποιες περιπτώσεις, ανήλικες πιτσιρίκες. Αυτή είναι μία πλευρά του εκκεντρικού, υποχόνδριου «Aviator» που δεν γνωρίζει ο πολύς κόσμος. Παρόλο που στα νιάτα του κάποιες σχέσεις του έγιναν διάσημες (Αβα Γκάρντνερ, Κάθριν Χέπμπορν, Τζίντζερ Ρότζερς), φρόντιζε να κρατά τις περιπέτειές του με τις πολύ μικρότερες ερωμένες του μακριά από κάθε διασημότητα. Σήμερα οι αποκαλυπτικές φήμες τις θέλουν όχι απλά ταμπού λόγω της διαφοράς ηλικίας, αλλά και της φύσης της διαστροφής.

Διαβάστε επίσης: Το τούνελ που ένωνε τα σπίτια του Τζακ Νίκολσον και του Γουόρεν Μπίτι κατευθείαν με την έπαυλη του Playboy

Warren Beaty interview 607

Για αυτό και η συνέντευξη που παραχώρησε ο Μπίτι στο περιοδικό «AARP» δεν μπορούσε να ξεφύγει κι από το δικό του παρελθόν ως διαβόητου χολιγουντιανού γόη και εραστή χιλιάδων (σύμφωνα με τη βιογραφία του Πίτερ Μπίσκιντ 12.000+ γυναικών). Ανάμεσά τους, οι Νάταλι Γουντι, Μπάρμπρα Στρέιζαντ, Τζάνις Ντίκινσον, Κάρλι Σάιμον και η Μαντόνα.

Για πρώτη φορά ο Μπίτι απαντά σε αυτές τις φήμες και βγάζει το νούμερο λανθασμένο: «Σκεφτείτε το: πώς μπορεί κανείς να κοιμηθεί με 12.775 γυναίκες; Αυτό θα σήμαινε πολλαπλές ερωμένες τη μέρα και... καμία δεύτερη επανάληψη με την ίδια» (ομολογούμε πώς το δεύτερο επιχείρημα μας έκανε να γελάσουμε πολύ).

«Κοιτάξτε, παντρεύτηκα μεγάλος. Κι όταν παντρεύεσαι στα 54 τότε σημαίνει ότι έχεις χορτάσει τη ζωή σου. Πάντως ποτέ δεν εξαπάτησα κανένα, ήμουν και είμαι καλό παιδί...»

Κι όσο αφορά το γάμο του με την Ανετ Μπένινγκ: «Ηξερα ότι πάντα ήθελα παιδιά. Και ήθελα να γίνω σωστός πατέρας, με μία σύντροφο όπως την ήθελα, και να είμαι κάποιος που είναι εκεί και τα προσέχει και τα φροντίζει. Είναι δύσκολο να είσαι παιδί διάσημων γονιών. Ηταν αγώνας με τα παιδιά...»

warren beatty Interview 607 2

Ο Μπίτι επίσης επιμένει ότι ήταν πάντα ντροπαλός. Και για αυτό δεν του ήταν εύκολο να βρίσκεται μπροστά από την κάμερα. «Αρχικά αντιστάθηκα στην ιδέα να γίνω ηθοποιός. Δεν με ενδιάφερε. Νομίζω ότι ήμουν ντροπαλός. Προτιμούσα τον αθλητισμό».

Κι όσο για τη σκηνοθεσία: «Πολλές φορές έχω συγκρίνει το να γυρίζεις μία ταινία με τον εμετό. Δεν μου αρέσει ο εμετός. Αλλά υπάρχουν φορές που σκέπτομαι: ίσως θα αισθανθώ καλύτερα αν ξεράσω. Κι έτσι γυρίζω την ταινία...»

Μήπως τελικά ο λόγος που δεν έκανε ταινίες ήταν ο γάμος με την Μπένινγκ; Τι λέει η ίδια; Τον κρατούσε σπίτι;

«Θα αστειεύεστε! Ημουν έτοιμη να τον σκοτώσω. Του έλεγε - φύγε, πήγαινε γύρισε την ταινία σου! Ομως ο Γουόρεν έχει ένα δικό του εσωτερικό ρολόι. Θα κάνει τα πάντα όταν εκείνος είναι έτοιμος. Ο,τι πω εγώ ή ο οποιοσδήποτε άλλος δεν έχει καμία απολύτως σημασία...»

Διαβάστε ακόμα: