Buzz

(Και) ο Γουόρεν Μπίτι είναι περήφανος για την Ανέτ Μπένινγκ

στα 10

Εμφανίστηκαν μαζί στην πρεμιέρα του «20th Century Women» στο Λος Αντζελες. Και, κάπως, έκοψαν την ανάσα όλων των παριστάμενων.

(Και) ο Γουόρεν Μπίτι είναι περήφανος για την Ανέτ Μπένινγκ

Εκείνη είναι 58, εκείνος είναι 79, είναι μαζί 24 και χρόνια. Και, μ' ένα μαγικό, κινηματογραφικό τρόπο, φέτος είναι η χρονιά τους - και των δυο, ξεχωριστά. Λίγες μέρες αφότου η νέα ταινία που σκηνοθέτησε ο Γουόρεν Μπίτι, το «Rules Don't Apply», έκανε την πρεμιέρα της στο AFI με θαυμάσιες κριτικές, ήρθε η σειρά για την επίσημη πρώτη του «20th Century Women» στο Λος Αντζελες. Η κανούρια ταινία του Μάικ Μιλς, πέντε χρόνια μετά το «The Beginners», έχει κάνει όλη τη βιομηχανία να μιλά για το πρώτο Οσκαρ της Ανέτ Μπένινγκ, μετά από τέσσερις υποψηφιότητες, για τα «The Grifters» (1990), «American Beauty» (1999), «Being Julia» (2004) και «The Kids Are All Right» (2010).

Διαβάστε ακόμη: «20th Century Women»: Ολος ο κόσμος μιλά για το πρώτο Οσκαρ της Ανετ Μπένινγκ

ανέτ μπένινγκ 607

Στο «20th Century Women», η Ανέτ Μπένινγκ υποδύεται την Ντοροθία Φιλντς, μια γυναίκα που προσπαθεί να μεγαλώσει τον 15χρονο γιο της το 1979. Ταιριαστά, η Μπένινγκ δήλωσε στην παρουσίαση της ταινίας, «Το γεγονός ότι για χρόνια συγκεντρώνομαι στην οικογένειά μου (τέσσερα παιδιά με τον Γουόρεν Μπίτι), ήταν ένας τρόπος να διατηρήσω τα λογικά μου, γιατί μια στιγμή σαν κι αυτήν εδώ είναι περαστική.» Από την άλλη πλευρά, χαρακτηριστικά φειδωλός, ο Γουόρεν Μπίτι, στο πλευρό της Ανέτ Μπένινγκ, είχε ένα γεμάτο κύρος κομπλιμέντο για τη γυναίκα του: «Είναι η καλύτερη ηθοποιός που έχω δει ποτέ.» Το «Rules Don't Apply» βγαίνει στην Αμερική την ερχόμενη εβδομάδα, για την Ελλάδα δεν έχουμε ενημέρωση, όμως περιμένουμε το «20th Century Women» αρχές Μαρτίου από τη Feelgood.

Διαβάστε ακόμη: