Buzz

Ο Μπράιαν Κράνστον εγκαταλείπει τη ζωή του στο «Wakefield»

στα 10

Τι μπορεί να συμβεί αν ένα βράδυ δεν γυρίσεις σπίτι και αποφασίσεις να μην γυρίσεις ποτέ ξανά;

Ο Μπράιαν Κράνστον εγκαταλείπει τη ζωή του στο «Wakefield»

Βασισμένο σε ένα διήγημα του Ε.Λ. Ντοκτόροου, το «Wakefield» είναι η πρώτη σκηνοθετική δουλειά της σεναριογράφου Ρόμπιν Σουίκορντ (υποψήφιας για Οσκαρ με το «Μπέντζαμιν Μπάτον») και μοιάζει σαν μια από τις πιο σκοτεινές ταινίες για την ανδρική κρίση ταυτότητας που γυρίστηκαν ποτέ.

Ηδη στις προβολές του στο Τορόντο και το Τελιουράιντ, το φίλμ στο οποίο ο Μπράιαν Κράνστον σχεδόν χωρίς καμμιά αιτία αφήνει πίσω του τα πάντα, την οικογένεια, την καριέρα, την ζωή του στα προάστια κι απομονώνεται σε μια σοφίτα, που βλέπει στην κουζίνα του σπιτιού του, δίχασε τους κριτικούς με αρκετούς να χαρακτηρίζουν τον Χάουαρντ Γουέικφιλντ ως έναν από τους πιο αντιπαθείς ήρωες του σινεμά.

Δείτε ακόμη: Η νέα ταινία της Λιν Ράμσεϊ έχει κάτι από «Ταξιτζή»

Η παρουσία του Μπράιν Κράνστον και της Τζένιφερ Γκάρνερ προσθέτουν ασφαλώς πόντους σε μια ιστορία που ομολογούμε μας ιντριγκάρει και σε ένα τρέιλερ που μοιάζει να βρίσκει την σωστή ισορροπία αναμεσά στον κυνισμό και την μελαγχολία, αφήνοντας υποσχέσεις για μια ενδιαφέρουσα μελέτη πάνω στην απογοήτευση και την ματαιότητα που μπορεί να αποτελούν την ραχοκοκαλιά ακόμη και της με μια πρώτη ματιά πιο καλοβαλμένης ζωής.


Δείτε ακόμη: