Buzz

#VoteHoney Ξεκαρδιστικό 10λεπτο reunion «Will & Grace» αφιερωμένο στις αμερικανικές εκλογές

στα 10

Ο Γουίλ και η Γκρέις αντιμετωπίζουν την «ας ξανακάνουμε την Αμερική μεγάλη» Κάρεν. Ο «Just Jack» είναι αναποφάσιστος. Και η Ροζάριο έχει τον τελευταίο (και τον καλύτερο) λόγο. Δείτε το βίντεο!

#VoteHoney Ξεκαρδιστικό 10λεπτο reunion «Will & Grace» αφιερωμένο στις αμερικανικές εκλογές

Οσοι αγαπήσαμε αυτή την θρυλική american sitcom, αγαπάμε και τους ήρωές της - πιστεύουμε ότι συνεχίζουν να ζουν στα νοεϋορκέζικα διαμερίσματά τους, ακόμα κι αν εμείς έχουμε 10 ολόκληρα χρόνια να μάθουμε νέα τους (το τελευταίο επεισόδιο προβλήθηκε τον Μάιο του 2006).

Για περισσότερα νέα της μικρής οθόνης στο Flix πατήστε εδώ

Και να που μία ολόκληρη δεκαετία μετά, το καστ του «Will & Grace» αποφασίζει ένα (κανονικό, όχι σαν αυτό των «Friends») reunion. Η Ερικ «Γουίλ» ΜακΚόρμακ ως ο πρώτος καλογραμμένος γκέι ήρωας της αμερικανικής τηλεόρασης και mainstream pop culture, η Ντέμπρα «Γκρέις» Μέσινγκ ως η κολλητή του φίλη που αυτοσαρκάζει την εβραϊκή της καταγωγή (και τη γυναικεία της φύση), ο Σον «Τζακ» Χέις που ανέβασε τη γκέι καρικατούρα σε άλλο τολμηρό επίπεδο και η Μέγκαν «Κάρεν» Μαλάλι που αντιπροσωπεύει το 1% της Παρκ Αβενιου επιστρέφουν λοιπόν.

Δείτε κι αυτό: O Τζος Γουίντον, οι Avengers και ένας στρατός από διάσημους σταρ στο πλευρό της Χίλαρι Κλίντον!

Will and Grace reunion 607 1

Ολο το σαββατοκύριακο είχε γίνει viral το teaser τους:

A band of heroes WILL assemble
to protect the world from aliens & destruction
and only an act of GRACE will save them

και μετά η χαρακτηριστική καρικατουρέ φωνή της Μέγκαν Μαλάλι ανακοίνωνε ότι «θα κάνει ξανά την Αμερική μεγάλη χώρα» (το σύνθημα του Τραμπ).

Αυτό το είδατε; Οταν η Χίλαρι Κλίντον συνάντησε τον Ζακ Γαλιφιανάκη

Will and Grace reunion 607 2

Σήμερα, το 10λεπτο σπέσιαλ επεισόδιο κυκλοφόρησε και είναι ξεκαρδιστικό. Σαν να μην πέρασε μια μέρα: έξυπνο, γρήγορο, καυστικό - η σάτιρά του δεν αφήνει τίποτα όρθιο. Κι αυτό γιατί ο πραγματικός στόχος δεν είναι καν ο Τραμπ (αν και η Μέσινγκ είναι δηλωμένη υποστηρικτής της Χίλαρι Κλίντον και όλα τα υπόλοιπα μέλη του καστ Δημοκρατικοί). Είναι ο αμερικανός ψηφοφόρος - η άγνοιά του και πόσο επικίνδυνη μπορεί να αποδειχθεί σε αυτές τις ιστορικές αμερικανικές εκλογές.

Δείτε ακόμα: H Μέριλ Στριπ στηρίζει Χίλαρι Κλίντον και το φωνάζει δυνατά!

will and grace vote honey 607

Τι κι αν χθες βράδυ οι Αμερικανοί είδαν στις τηλεοράσεις τους τον πρώτο γύρο debate των υποψηφίων τους. Αυτό το 10λεπτο κωμωδίας τα λέει καλύτερα:


Διαβάστε και δείτε περισσότερα: