Buzz

The Dark Lord rises! Δείτε ολόκληρη την ταινία «Voldemort: Origins of the Heir» online

στα 10

Μια από τις πιο αναμενόμενες fanmade ταινίες, το «Voldemort: Origins of the Heir», κυκλοφόρησε και μπορείτε να την δείτε ολόκληρη εδώ.

The Dark Lord rises! Δείτε ολόκληρη την ταινία «Voldemort: Origins of the Heir» online

Το σύμπαν του Χάρι Πότερ είναι ένα από τα μεγαλύτερα που έχουν δημιουργηθεί ποτέ. Τα βιβλία και οι ταινίες έχουν καταφέρει να σκαλίσουν απλά την επιφάνεια του αχανή κόσμου της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, η οποία έχει καταφέρει να τον γεμίσει με ενδιαφέροντες χαρακτήρες και με μια πλούσια ιστορία.

Διαβάστε ακόμα: «Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald». Αυτός είναι ο τίτλος (κι ένα teaser) για το σίκουελ του «Φανταστικά Ζώα και που Βρίσκονται»

voldemort origins of the heir 607

Αλλά η πραγματική μαγεία έρχεται από τους ίδιους του φανς της σειρας, οι οποίοι έχουν την δύναμη για να βοηθήσουν στο να ανακαλύψουμε καινούργια πράγματα όχι μόνο για την ιστορία του κόσμου των Μάγων αλλά και άγνωστα πράγματα για τους χαρακτήρες που έχουμε ήδη αγαπήσει. Μπορεί η Warner Bros. να έχει την δική της εκδοχή για την ιστορία του Βόλντεμορτ, στην σειρά «Fantastic Beast and Where to Find Them», αλλά η Tryangle Films δημιούργησε μια ταινία μιας ώρας περίπου με τίτλο «Voldemort: Origins of the Heir» ρίχνοντας φως στα γεγονότα που οδήγησαν στην άνοδο του πιο σκοτεινού μάγου που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα.

Η άκρως εντυπωσιακή ταινία, η οποία γυρίστηκε μέσω crowdfunding, είναι σκηνοθετημένη από την Τζιανμαρία Πετζάτο, και πρωταγωνιστεί η Μανταλένα Ορκάλι στον ρόλο της Γκρίκα ΜακΛάγγεν, παλιάς συμμαθήτριας του Τομ Ριντλ και κληρονόμο ενός από των τεσσάρων ιδρυτών του Χόγκουαρτς, Γκόρντικ Γκρίφιντορ, η οποία τον κυνηγάει μετά από την υποψία που έχει πως ο ίδιος ευθύνεται για τον φόνο του μάγου Χέπζιμπα Σμιθ, απόγονο της οικογένειας των Χάφλπαφ.

Διαβάστε ακόμα: Μαγικό! Ακούστε τον Έντι Ρεντμέιν να διαβάζει απόσπασμα από το audiobook του «Φανταστικά Ζώα και Που Βρίσκονται»

voldemort origins of the heir 607

Από τα κοστούμια, τα εφέ της και το σενάριο της, η ταινία δεν φαίνεται να έχει να ζηλέψει τίποτα από τις αντίστοιχες χολιγουντιανές ταινίες της σειράς. Η Πετζάτο φαίνεται πως έχει διαβάσει αρκετά την ιστορία για το πως ο Τομ Ριντλ έγινε ο Βόλντεμορτ και την άνοδο του στην εξουσία, και αποτελεί σίγουρα μια πολύ καλή προσθήκη στον μαγικό κόσμο του Χάρι Πότερ.

Μέχρι να κυκλοφορήσει το «Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald» στις αίθουσες στις 16 Νοεμβρίου, το «Voldemort: Origins of the Heir» είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεγελάσουμε την αναμονή. Δείτε το ολόκληρο εδώ.


Διαβάστε ακόμη