Buzz

Πιο viral πεθαίνεις. Ποιος είναι στη φωτογραφία: ο Μπιλ Μάρεϊ ή ο Τομ Χανκς;

στα 10

Μια φωτογραφία που κυκλοφορεί εδώ και χρόνια στο Ιντερνετ κερδίζει τον τίτλο της viral - για να περνάει η ώρα - σαχλαμάρας των ημερών μας.

Πιο viral πεθαίνεις. Ποιος είναι στη φωτογραφία: ο Μπιλ Μάρεϊ ή ο Τομ Χανκς;

Ηταν 2013, όταν ο Λορα ΝτιΜΙσέλ-Ρος μοιράστηκε στο Facebook (σε ένα γκρουπ με τίτλο: My Son is Crying) μια φωτογραφία του εαυτού της και του γιου της με τον Μπιλ Μάρει σε ένα διαγωνισμό γκολφ στη Σκοτία.

Τρία χρόνια μετά και ενώ η λεζάντα της φωτογραφίας αποκαλύπτει χωρίς περιστροφές το όνομα του εικονιζομένου, μια viral τρέλα έχει πιάσει την υφήλιο για το αν αυτός είναι όντως ο Μπιλ Μάρεϊ ή ο Τομ Χανκς (είναι αλήθεια, μπορείς να το μπερδέψεις).

Δείτε ακόμη: Ο Μπιλ Μάρεϊ κάνει κατάληψη στο έδρανο του Λευκού Οίκου (το why not νέο της μέρας)

Bill Murray or tom Hanks

Η Λόρα ΝτιΜισέλ - Ρος δήλωσε στη Guardian ότι το βρίσκει αστείο, αν και «προσωπικά δεν βρίσκω καμία ομοιότητα με τον Τομ Χανκς. Είμαστε μεγάλοι φανς του "Ghostbusters" και έχουμε μεγαλώσει με τις ταινίες του. Αν και είμαι και μεγάλη φαν του Τομ Χανκς, οπότε και αυτό θα ήταν εξίσου απίθανο.»

Δείτε ακόμη: Ο Τομ Χανκς κάνει photobomb σε ζευγάρι που παντρεύεται στο Central Park

Bill Murray or tom Hanks

Παρεπιπτόντως και οι δύο υπέροχοι κύριοι βρίσκονται στην επικαιρότητα και για δικούς τους - πιο σοβαρούς - λόγους. Ο Μπιλ Μάρεϊ με αυτό εδώ το συγκινητικό ευχαριστήριο λόγο που έβγαλε παραλαμβάνοντας το τιμητικό βραβείο κωμωδίας «Μαρκ Τουαίν» και ο Τομ Χανκς για την αντι-Τραμπ συμμετοχή του στο Saturday Night Live (δείτε τον εδώ) που ήταν απολαυστική.

Τα άλλα viral της εβδομάδας:

Tom Hanks Bill Murray

Σε εμφάνιση του στο σόου του Γκρέιαμ Νόρτον στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο Τομ Χανκς είπε να λύσει το μυστήριο και με τη βοήθεια του Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ και της Τζέμα Αρτερτον «βγήκαν» φωτογραφία για να μπερδέψουν ακόμη περισσότερο τον κόσμο: