Buzz

15 vintage Star Wars φωτογραφίες που θα σας κάνουν να χαμογελάσετε

στα 10

Πρώτη Δευτέρα του χρόνου και... δεν βγαίνει εύκολα; Χαζέψτε τις vintage φωτογραφίες από τα παρασκήνια και το promotion της πρώτης τριλογίας Star Wars και χαμογελάστε!

15 vintage Star Wars φωτογραφίες που θα σας κάνουν να χαμογελάσετε

To 2016 μπήκε πανηγυρικά για τους φανς του Star Wars κι ακόμα περισσότερο για το στούντιο της Disney: Το «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει» του Τζέι Τζέι Εϊμπραμς σαρώνει την παγκόσμια αγορά γρηγορότερα κι από ένα τάγμα stormtroopers!

Η ταινία κέρδισε όλα τα στοιχήματα: απέσπασε ενθουσιώδεις κριτικές, δεν απογοήτευσε τους δύσκολους φανς (αντιθέτως!), ενώ έπεισε και το αναποφάσιστο κοινό να τρέξει στις αίθουσες. Μεγαλύτερο άνοιγμα στην Αμερική με 238 εκ. δολάρια και δεύτερο μεγαλύτερο παγκόσμιο άνοιγμα με 517 εκ. δολάρια, το νέο Star Wars δεν σταμάτησε να σπάει όλα τα ρεκόρ.

Διαβάστε περισσότερα: Τα 10 ρεκόρ που έσπασε ήδη το «Star Wars: The Force Awakens» στο box office

Το σημαντικότερο όμως που κατάφερε η νέα ταινία ήταν ότι προκάλεσε έναν διεθνή, ξέχειλο, πανηγυρικό εορτασμό. Πέτυχε να βιώνεται ως roller-coaster ανάμεσα στο ένδοξο παρελθόν και το σήμερα, την αίσθηση ότι ακόμη και ένα franchise που έδειχνε να αιμορραγεί κάτω από το βάρος της υπερέκθεσης διαθέτει ακόμη τον τρόπο να είναι ένα βαθιά συγκινητικό παραμύθι για την εποχή μας.

Δείτε κι αυτό: Το καστ του Star Wars & ο Τζίμι Φάλον τραγουδούν το μουσικό θέμα της ταινίας

Με ζωντανή κι ατόφια όμως την παιδική νοσταλγία για την αρχική τριλογία που πηγάζει από την αγάπη του ίδιου του Εϊμπραμς ο οποίος μεγάλωσε με αυτή (η παρουσία κι ο χειρισμός της τριάδας των κλασικών πρωταγωνιστών είναι η πιο τρανή απόδειξη για αυτό). Κάπως έτσι λοιπόν, τις τελευταίες μέρες ξεπήδησαν και πάλι αφιερώματα με vintage φωτογραφίες από παρασκήνια ή το promotion των πρώτων ταινιών που φέρνουν νοσταλγικά χαμόγελα στα χείλη.

Σας τις αφιερώνουμε. Ειδικά την μπικίνι φωτογράφηση της Κάρι Φίσερ για τεύχος του Rolling Stone του 1983.

STAR WARS VINTAGE 607 1

STAR WARS VINTAGE 607 2

STAR WARS VINTAGE 607 3

STAR WARS VINTAGE 607 4

STAR WARS VINTAGE 607 5

STAR WARS VINTAGE 607 6

STAR WARS VINTAGE 607 7

STAR WARS VINTAGE 607 8

STAR WARS VINTAGE 607 9

STAR WARS VINTAGE 607 10

STAR WARS VINTAGE 607 11

STAR WARS VINTAGE 607 12

STAR WARS VINTAGE 607 13

STAR WARS VINTAGE 607 14

STAR WARS VINTAGE 607 15

Διαβάστε και δείτε τα πάντα για το «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει»: