Buzz

Γιατί ο Βιν Ντίζελ είναι ο καλύτερος του χωριού;

στα 10

Γιατί μόλις έσπασε το όριο των 100 εκ. φίλων στo facebook και μπήκε αυτομάτως στο περίοπτο «κλαμπ» των δημοφιλέστερων διασημοτήτων - και ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ του έγραψε μπράβο!

Γιατί ο Βιν Ντίζελ είναι ο καλύτερος του χωριού;

Ο Βιν Ντίζελ ήταν ο ένας από τους πρώτους σταρ που συνειδητοποίησαν τη δύναμη των social media κι ασχολήθηκε επισταμένως και προσωπικά με τις σελίδες του στο facebook, στο twitter, στο instagram, επικοινωνώντας με τους θαυμαστές του κι αξιοποιώντας, φυσικά, το μέσο για την προώθηση της δικής του εικόνας και των ταινιών του - όπως κάνει αυτόν τον καιρό με το «Fast 8» που βρίσκεται σε γυρίσματα.

Διαβάστε ακόμη: «Οδηγώ καλύτερα από τον The Rock!» Η Ελεν Μίρεν βάζει τα πράγματα στη θέση τους στο «Fast 8»

Γι' αυτό και τώρα που η σελίδα του Βιν Ντίζελ στο facebook ξεπέρασε τους 100 εκατομμύρια φίλους κι ο ίδιος μπήκε στο περίοπτο «100 million club», η χαρά του είναι μεγάλη και οι συνεργάτες του έσπευσαν να τον συγχαρούν: η Μισέλ Ροντρίγκες στέλνοντάς του «τρελή αγάπη», ο Ταϊρίζ Γκίμπσον με θαυμασμό δεκάδων σημείων στίξης, η Τζορντάνα Μπρούστερ μ' ένα νοσταλγικό στιγμιότυπο της πρώτης τους συνεργασίας, αλλά κι αυτός ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ, ποστάροντας την αγαπημένη του φωτογραφία παρέα με τον ηθοποιό. Δείτε τα posts παρακάτω και, για έξτρα γλύκα, χαζέψτε το βίντεο με την, ομολογουμένως τρομερά χαριτωμένη, κόρη του Βιν Ντίζελ, την 8χρονη Χάνια από την επίσκεψή της στο σετ του «Fast 8».

Διαβάστε ακόμη:



βιν ντίζελ 607

βιν ντίζελ 607

βιν ντίζελ 607