Φεστιβάλ / Βραβεία

Venice Sala Web 2017: To Φεστιβάλ Βενετίας στον υπολογιστή σου!

στα 10

Το 74ο Φεστιβάλ Βενετίας συνεργάζεται για ακόμη μια χρονιά με το Festival Scope για να σας φέρει τη Μόστρα στο σπίτι σας.

Flix Team
Venice Sala Web 2017: To Φεστιβάλ Βενετίας στον υπολογιστή σου!
Σκηνή από το «Oblivion Verses» του Αλιρέζα Κατάμι

To Φεστιβάλ Βενετίας ήταν το πρώτο που δοκίμασε να δώσει την ευκαιρία σε κινηματογραφόφιλους σε όλον τον κόσμο να ζήσουν λίγο από την εμπειρία του ακόμη κι αν δεν καταφέρουν να βρεθούν στο Λίντο. Μέσω του Sala Web πρόσφερε επιλεγεμένες ταινίες από τα προγράμματά του σε ταυτόχρονη μετάδοση με την παγκόσμια πρεμιέρα τους και δημιούργησε ένα φανατικό κοινό που κάθε χρόνο περιμένει με ανυπομονησία να ζήσει την εμπειρία.

Οπως και πέρσι, το φετινό έκτο Sala Web, σε συνεργασία πάντοτε με το Festival Scope, προβάλλει ταινίες από τους Ορίζοντες, ταινίες από το πρόγραμμα του Biennale College και ταινίες από το Εκτός Διαγωνιστικού πρόγραμμα.

Διαβάστε ακόμη: Βενετία 2017: Αυτές είναι οι 20 ταινίες που περιμένουμε σαν τρελοί!

Venice Sala Web 2017

Σε αυτή τη διεύθυνση στο Festival Scope μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για την κάθε ταινία, αλλά και κλείσετε από τώρα τα εισιτήριά σας. Η τιμή του εισιτηρίου για την κάθε προβολή είναι 4 ευρώ, αλλά διατίθενται και Festival Pass - για πέντε ταινίες πληρώνετε μόνο 2 ευρώ την ταινία. Από τη στιγμή που έχετε το εισιτήριό σας, μπορείτε να δείτε την ταινία που έχετε επιλέξει από τις 9 ώρα Βενετίας τη μέρα της πρεμιέρας της ταινίας μέχρι και τις 19 Σεπτεμβρίου.

Μείνετε συντονισμένοι γιατί πολύ σύντομα θα σας ανακοινώσουμε διαγωνισμό για δωρεάν εισιτήρια μόνο για τους αναγνώστες μας, μέσα από την αποκλειστική συνεργασία του Flix με το Festival Scope.

Περισσότερο Φεστιβάλ Βενετίας:

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας διεξάγεται φέτος από τις 30 Αυγούστου ως τις 9 Σεπτεμβρίου στο Λίντο. Τo Flix θα βρίσκεται εκεί για ενημέρωση κάθε λεπτό για όσα θα συμβούν μέσα και έξω από τις σκοτεινές αίθουσες.