Buzz

Variety: Power of Women

στα 10

Αφιερωμένο στις γυναίκες του Χόλιγουντ είναι το Variety Οκτωβρίου και παρουσιάζει μερικές από τις σημαντικότερες παίκτριες της βιομηχανίας.

Variety: Power of Women

Το Variety αφιερώνει το τεύχος Οκτωβρίου στις γυναίκες της χολιγουντιανής βιομηχανίας και παρουσιάζει πορτρέτα τους (από στελέχη των στούντιο, μέχρι σκηνοθέτες και διάσημες πρωταγωνίστριες).

Ανάμεσά τους, οι Αβα ΝτιΒερνέ («Selma»), Λαβέρν Κοξ, Σκάρλετ Γιοχάνσον και Ελεν Μίρεν, oι οποίες δεν μίλησαν μόνο για τη δουλειά τους, αλλά και την ακτιβιστική τους δράση: τι σημαίνει να είσαι γυναίκα στο Χόλιγουντ αλλά και στη σύγχρονη Αμερική; Οταν προεκλογικά ακούγονται ιδέες περί απαγόρευσης των αμβλώσεων, για παράδειγμα;

Για να διαβάσετε ολόκληρες τις συνεντεύξεις πηγαίνετε στο Variety.com.

Εδώ μερικά highlights:

Variety Women 607 3

Αβα ΝτιΒερνέ

«Για μένα είναι σημαντικό να υπάρχει ποικιλία στο κάστινγκ μιας ταινίας. Θα ήθελα όλα τα κορίτσια στο κοινό να βρίσκουν σε κάποια ηρωίδα τον εαυτό τους...»

Variety Women 607 1

Σκάρλετ Γιοχάνσον

«Αυτό που συμβαίνει στη σύγχρονη Αμερική είναι εφιαλτικό. Με κάποιο τρόπο τα γυναικεία δικαιώματα, το γυναικείο σώμα, έχει περάσει στην ατζέντα των Ρεπουμπλικανών. Κάτι βαθιά προσωπικό, έχει καταλήξει πλατφόρμα φανατικών ηθικολόγων...»

Variety Women 607 4

Λαβέρν Κοξ

«Είμαι πολύ χαρούμενη που στηρίζω την NCAVP (Εθνική Ομοσπονδία κατά της Βίας) και το έργο τους. Για να σταματήσει η βία και το bulling των LGBTQ ανθρώπων πρέπει πρώτα να αλλάξουμε το αφήγημα - ποιοι είμαστε και πώς μας αντιλαμβάνονται. Κι αυτό θα γίνει μέσα από την παιδεία και την κυκλοφορία των δεδομένων - της ιστορίας μας. Οταν αλλάξουμε το αφήγημα, θα αλλάξουμε τη νομοθεσία, θα αλλάξουμε τις ζωές μας...»

Διαβάστε περισσότερα: