Buzz

Actors on Actors (μέρος 3ο): όταν οι ηθοποιοί τα λένε μεταξύ τους

στα 10

«Actors on actors»: το Variety κάνει την παραγωγή σε μία σερά από βίντεο, όπου ηθοποιοί συνομιλούν με συναδέλφους τους για την τέχνη, την τέχνη που γίνεται επάγγελμα, το επάγγελμα που γίνεται καριέρα. Δείτε το τρίτο μέρος με τους Ρέι Φάινς, Κριστόφ Βαλτς, Mαριόν Κοτιγιάρ, Τίμοθι Σπολ, Τζένιφερ Ανιστον κι Εμιλι Μπλαντ.

Actors on Actors (μέρος 3ο): όταν οι ηθοποιοί τα λένε μεταξύ τους

Mπορεί το Hollywood Reporter να οργανώνει την εποχή των μεγάλων βραβείων τα διάσημα πια roundtables του με τους συνυποψηφίους να συνομιλούν μεταξύ τους, το Variety επιστρέφει με μία πιο απλή και πιο άμεση ιδέα: one on one. Ηθοποιοί που φέτος βρίσκονται στην επικαιρότητα με κάποιες ταινίες τους που μπορεί να τους οδηγήσουν μέχρι το κόκκινο χαλί των Οσκαρ, αναλαμβάνουν να ανακρίνουν ο ένας τον άλλον για τις προκλήσεις, τις δυσκολίες και την κατασκευή των ρόλων τους. Τα λάθη και τις εμπειρίες που απέκτησαν από αυτά. Τον μύθο γύρω από το επάγγελμα και την πραγματική του διάσταση.

Στο πρώτο μέρος των βίντεο «Actors on Actors» είδαμε τους Μπένεντικτ Κάμπερμπατς («The Imitation Game»), Εντουαρντ Νόρτον («Birdman»), Τίλντα Σουίντον («Snowpiercer»), Χίλαρι Σουάνκ («Τhe Homesman»), Πατρίτσια Αρκέτ («Boyhood») και Τζέικ Τζίλενχαλ («Nightcrawler»). Θυμηθείτε τα βίντεο τους εδώ.

ACTORS ON ACTORS BENNEDICT EDUARD

Στη δεύτερη φουρνιά, οι Τζέσικα Τσαστέιν («Interstellar»), Μαρκ Ράφαλο («Foxcatcher»), Εντι Ρεντμέιν («The Theory of Everything»), Λόρα Ντερν («Wild»), Οσκαρ Αϊζακ («A Most Violent Year»), Κέβιν Κόστνερ («Black and White»), Τζέι Κέι Σίμονς («Whiplash»), Τζος Μπρόλιν («Ιnherent Vice»). Θυμηθείτε τα βίντεο τους εδώ.

ACTORS ON ACTORS JESSICA MARK

Σήμερα, στο τρίτο μέρος των «Actors on Actors» συνευρέσεων, οι Ρέι Φάινς («Ξενοδοχείο Grand Budapest Hotel») και Κριστόφ Βαλτς («Big Eyes») συζητούν για την αξία του να παραμένεις πιστός κατά γράμμα στο σενάριο. Η Μαριόν Κοτιγιάρ («Δύο Μέρες, Μία Νύχτα») κι ο Τίμοθι Σπολ εξομολογούνται την τεράστια πρόκληση του να ερμηνεύσεις έναν υπαρκτό χαρακτήρα. Τέλος, οι Εμιλι Μπλαντ («Into the Woods») και Τζένιφερ Ανιστον («Cake») αποκαλύπτουν πώς χρησιμοποιούν τους, επίσης ηθοποιούς, συντρόφους τους για να μάθουν τα λόγια τους!

Απολαύστε τους:

.

.

.

Δείτε ακόμα: