Buzz

Το εξώφυλλο του Vanity Fair - The Hollywood Issue που μας έμαθε ν' αγαπάμε... το τρίτο πόδι της Ρις Γουίδερσπουν

στα 10

Κάπου μεταξύ Ανι Λίμποβιτς και photoshop, το Vanity Fair έκανε το πιο διασκεδαστικό λάθος της 34χρονης ιστορίας του: κυκλοφόρησε το ετήσιο τεύχος του για το Χόλιγουντ, εμφανίζοντας τη Ρις Γουίδερσπουν με τρία πόδια (και την Οπρα με τρία χέρια, αλήθεια!).

Το εξώφυλλο του Vanity Fair - The Hollywood Issue που μας έμαθε ν' αγαπάμε... το τρίτο πόδι της Ρις Γουίδερσπουν

Σε κάθε περίπτωση θα μοιραζόμασταν εδώ το φετινό τεύχος του Vanity Fair - The Hollywood Issue, που κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, λίγο πριν τα Οσκαρ, παρουσιάζει ένα (ανεξαιρέτως υπέροχο και σταθερά φωτογραφημένο από την Ανι Λίμποβιτς) τρίπτυχο εξώφυλλο με τους σημαντικότερους εκπροσώπους του αμερικανικού σινεμά της χρονιάς. Φέτος έχουμε έναν-δύο (για την ακρίβεια τρεις, ή έξι), παραπάνω λόγους να το κάνουμε.

Διαβάστε ακόμη: Ολα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις υποψηφιότητες των 90ών Οσκαρ

Απίστευτο κι όμως αληθινό, μοντάροντας τις φωτογραφίες για να σχηματίσει το εξώφυλλό του (γιατί αυτά τα αριστουργηματικά πορτρέτα και η παράταξη μιας δεκάδας σταρ με αλληλοσυγκρουόμενα προγράμματα δεν γίνονται ως... αυθόρμητα ενσταντανέ), κάποιος, που μάλλον από σήμερα θα μείνει άνεργος χωρίς συστάσεις, δεν παρατήρησε ότι η Ρις Γουίδερσπουν, στην άκρη της μαγικής Calvin Klein τουαλέτας της, έχει τρία πόδια, τα δυο σταυροπόδι και το άλλο ίσια κάτω! Το παράπτωμα έγινε ακόμα πιο αστείο, όταν παρατηρήθηκε ότι στα στιγμιότυπα από το παρασκήνιο της φωτογράφισης, που επίσης δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό και στο site του Vanity Fair, η Οπρα Γουίνφρεϊ έχει... τρία χέρια!

Oscars 2018: Ακούστε τα πέντε τραγούδια που διεκδικούν το Οσκαρ!

Οι δύο σταρ που, μάλιστα, συμπρωταγωνιστούν στο «A Wrinkle in Time» της Εϊβα ΝτιΒερνέ, αντιμετώπισαν τη «διαφορετικότητά» τους με χιούμορ στο twitter: η Ρις Γουίδερσπουν πόσταρε τη λεπτομέρεια της φωτογραφίας, σχολιάζοντας, «Μάλλον τώρα το ξέρουν όλοι... έχω 3 πόδια. Ελπίζω ότι μπορείτε ακόμα να μ' αποδέχεστε γι' αυτό που είμαι», στο οποίο η Οπρα απάντησε, «Εγώ αποδέχομαι το 3ο σου πόδι. Οπως ξέρω ότι κι εσύ αποδέχεσαι το 3ο μου χέρι.»

vanity fair 607

Σε κάθε περίπτωση, το φετινό Hollywood Issue του Vanity Fair παραμένει ένα - τώρα ακόμα πιο - συλλεκτικό τεύχος, παρουσιάζοντας τα πορτρέτα των (με τη σειρά) Οπρα Γουίνφρεϊ, Νικόλ Κίντμαν, Ρις Γουίδερσπουν, Τομ Χανκς, Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, Ζεντάγια, Κλερ Φόι, Τζέσικα Τσαστέιν, Μάικλ Σάνον, Χάρισον Φορντ, Γκαλ Γκαντότ, Γκρέιντον Κάρτερ (αρχισυντάκτη, ως πέρσι, του VF) και Ρόμπερτ Ντε Νίρο και θέματα που εκτείνονται από το γυναικείο κίνημα στο Χόλιγουντ, ως τις τελευταίες μέρες του Χάρβεϊ Γουάινστιν στην εταιρία του. Δείτε παρακάτω (και ολόκληρο στο gallery) το τρίπτυχο εξώφυλλο του Vanity Fair.

vanity fair 607

vanity fair 607

vanity fair 607

Το Flix καταγράφει στην ειδική ενότητα «Οσκαρ 2018» την οσκαρική κούρσα με όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις βραβεύσεις των επαγγελματικών σωματείων, τις τελευταίες προβλέψεις και τα trivia που θα οδηγήσουν στην 90ή τελετή των βραβείων Οσκαρ

Διαβάστε και δείτε ακόμη: