Buzz

«Με έβλεπε να κοιμάμαι γυμνή»: Η βοηθός του Τζέφρι Τάμπορ μιλάει για πρώτη φορά στην τηλεόραση

στα 10

Στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση, η Βαν Μπαρνς αποκαλύπτει γιατί κατηγόρησε τον πρωταγωνιστή του «Transparent» για σεξουαλική παρενόχληση.

«Με έβλεπε να κοιμάμαι γυμνή»: Η βοηθός του Τζέφρι Τάμπορ μιλάει για πρώτη φορά στην τηλεόραση

Οι ιστορίες που αφηγείται η Βαν Μπαρνς στην εκπομπή της Μέγκιν Κέλι δεν είναι καινούργιες. Τον περασμένο Νοέμβριο οι κατηγορίες για παρενόχληση εναντίον του Τζέφρι Τάμπορ - σε συνδυασμό με αυτές της ηθοποιού Τρέις Λισέτ - κατέληξαν στην παραίτηση του ίδιου από τη σειρά και σε μια σειρά από δηλώσεις όπως η ακόλουθη:

«Ξέρω ότι δεν είμαι πάντα ο πιο εύκολος άνθρωπος για να δουλεύεις μαζί του», συνεχίζει ο Τάμπορ. «Μπορεί να γίνω επιθετικός και συχνά εκφράζω τις απόψεις μου έντονα και χωρίς τακτ. Αλλά δεν υπήρξα ποτέ κυνηγός - ποτέ. Λυπάμαι βαθιά αν πρόσβαλα ή πλήγωσα οποιονδήποτε. Αλλά το γεγονός είναι πως, παρόλα τα ελαττώματά μου, δεν είμαι κυνηγός και η ιδέα ότι κάποιοι άνθρωποι με αντιμετωπίζουν έτσι είναι τόσο επώδυνο που δεν μπορώ να το εκφράσω.»

Van Barnes

H Μπαρνς, τρανσέξουαλ, που είχε τη θέση της βοηθού του Τάμπορ, ομολόγησε ότι ο ηθοποιός που έμεινε μαζί της για ένα διάστημα με το πρόσχημα ότι ήθελε να μελετήσει το ρόλο του στο «Transparent» της είχε αποκαλύψει ότι την κοίταζε την ώρα που κοιμόταν, ενώ οι ανήθικες προτάσεις του ήταν συνεχείς και παρά τις προσπάθειες της Μπαρνς να τον σταματήσει.

Ο πέμπτος κύκλος του «Transparent» θα προβληθεί χωρίς τον Τάμπορ στον κεντρικό ρόλο, γεγονός που για την Μπαρνς είναι απλά το στοιχειώδες σε ένα ανδροκρατούμενο Χόλιγουντ.

Δείτε εδώ την Βαν Μπαρνς να μιλάει για την εμπειρία της με τον Τζέφρι Τάμπορ:


Ο Τζέφρι Τάμπορ παίζει στο «Θάνατο του Στάλιν» που παίζεται αυτές τις μέρες και στις ελληνικές αίθουσες, ενώ θα παίζει και στα νέα επεισόδια του «Arrested Development» που θα ξεκινήσουν μέσα στο 2018 στο Netflix.

Jeffrey Tambor