Buzz

To τελευταίο τρέιλερ του «Βαλέριαν και η Πόλη με τους Χίλιους Πλανήτες» είναι επικό!

στα 10

Ο Λικ Μπεσόν επιστρέφει στην φόρμα του αυτό το καλοκαίρι με μια περιπέτεια που δείχνει να είναι, το λιγότερο, εντυπωσιακή.

To τελευταίο τρέιλερ του «Βαλέριαν και η Πόλη με τους Χίλιους Πλανήτες» είναι επικό!

Απλά βλέποντας και μόνο το τελευταίο τρέιλερ του «Βαλέριαν και η Πόλη με τους Χίλιους Πλανήτες» νιώθει κάποιος έναν οπτικό οργασμό. Η κινηματογραφική μεταφορά του graphic novel των Πιέρ Κριστέν και Ζαν-Κλοντ Μεζιέρ από τον Λικ Μπεσόν, το οποίο κυκλοφόρησε το 1967, είναι η πιο ακριβή γαλλική ταινία όλων των εποχών, κι αυτό φαίνεται αμέσως. Οπτικά εφέ που βγάζουν μάτι, εντυπωσιακό υπερθέαμα, και πάνω από όλα καταιγιστική δράση.

Μέσα σε όλη αυτή την οπτική πανδαισία, η φαντασία του Μπεσόν σε συνδυασμό με την μοναδική σκηνοθετική ματιά του, είναι ένα από τα πράγματα που γίνονται γρήγορα εμφανή στο παρακάτω τρέιλερ, κι όλα αυτά συνδυασμένα με μια υπέροχη ορχηστρική εκδοχή του «Gangstas Paradise» του Coolio, μας κάνουν να ανυπομονούμε μέχρι και τις 20 Ιουλίου που θα κυκλοφορήσει η ταινία στις ελληνικές αίθουσες.

Διαβάστε ακόμα: To infinity and beyond! Πρώτες εικόνες από το «Valerian» του Λικ Μπεσόν

valerian

valerian

valerian

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της ταινίας στον 28ο αιώνα, ο Βαλέριαν (Ντέιν Ντε Χάαν) και η Λορελίν (Κάρα Ντελεβίν) είναι υπεύθυνοι για τη διατήρηση της τάξης σε όλες τις ανθρώπινες περιοχές. Ακολουθώντας τις εντολές του Υπουργού Αμύνης (Κλάιβ Όουεν), οι δύο νέοι ξεκινούν για μία αποστολή στην εκπληκτική πόλη Άλφα – μία αναπτυσσόμενη Μητρόπολη, όπου τα είδη από ολόκληρο το σύμπαν μοιράζονται γνώσεις, ευφυΐα και πολιτισμούς. Υπάρχει ένα μυστήριο στο κέντρο του Άλφα, μία σκοτεινή δύναμη, η οποία απειλεί την ειρηνική συμβίωση της Πόλης των Χιλίων Πλανητών, και ο Βαλέριαν με τη Λορελίν πρέπει να αγωνιστούν προκειμένου να εντοπίσουν την απειλή και να προστατεύσουν, όχι μόνο τον Άλφα, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο. Θα καταφέρουν, άραγε, να διατηρήσουν την ειρήνη στους πλανήτες και να διαχειριστούν τη μεταξύ τους σχέση;

valerian

Στην ταινία, πέρα από τους Ντε Χάαν, Ντελέβιν και Όουεν πρωταγωνιστούν επίσης και οι Rihanna, Ιθαν Χοκ και ο Τζον Γκούντμαν. To «Βαλέριαν και η Πόλη με τους Χίλιοι Πλανήτες» κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες στις 20 Ιουλίου από την Odeon.

Απολαύστε το τρέιλερ παρακάτω.

Διαβάστε ακόμα:

valerian poster