Buzz

Τρελό; Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ έχει κι άλλη έτοιμη ταινία. Στο κινητό του

στα 10

Περιμένοντας το «Logan Lucky», ο Στίβεν Σόντερμπεργκ ανακοινώνει ότι έχει και δεύτερη... επιστροφή στο σινεμά, το «Unsane», γυρισμένο με το κινητό του.

Τρελό; Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ έχει κι άλλη έτοιμη ταινία. Στο κινητό του

Eχουν περάσει πάνω από τέσσερα χρόνια από τότε που ο Στίβεν Σόντερμπεργκ είχε δηλώσει πως σταματάει να κάνει ταινίες στον κινηματογράφο, χωρίς να λαμβάνουμε υπόψιν το «Behind the Candelabra» του ΗΒΟ, με την τελευταία του ταινία «Side Effects» να παίρνει χλιαρά σχόλια από κοινό και κριτικούς, αλλά το «The Knick» να συναρπάζει, ως μια από τις καλύτερες σειρές της τηλεόρασης, στις δυο σεζόν του.

Δείτε ακόμη: Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ επιστρέφει. Πρώτο τρέιλερ του «Logan Lucky»

logan lucky 607

Κι επειδή ο Στίβεν Σόντερμπεργκ είναι χαρακτηριστικά αντισυμβατικός, αποφάσισε να επιστρέψει στο σινεμά όχι με μία, αλλά με δύο ταινίες. Η πρώτη είναι, φυσικά, το heist movie «Logan Lucky» που θα βγει στην Ελλάδα στις 7 Σεπτεμβρίου από τη Spentzos Film. Η δεύτερη, όπως μόλις ανακοίνωσε ο Σόντερμπεργκ, λέγεται «Unsane» και τη γύρισε με το κινητό του.

Δείτε ακόμη: Να πώς ο Ντάνιελ Κρεγκ κλέβει την παράσταση στο «Logan Lucky» του Στίβεν Σόντερμπεργκ

κλερ φόι 607

Το «Unsane» δεν έχει ακόμα στοιχεία πλοκής (εκτός από τον smart τίτλο του, un και όχι insane), έχει ωστόσο δυο θαυμάσιες και απόλυτα ανερχόμενες πρωταγωνίστριες. Την Κλερ Φόι που ανέδειξε βασιλικά το ταλέντο της στο «The Crown» κι ετοιμάζεται για την επόμενη ταινία του Ντέιμιεν Σαζέλ μετά το «La La Land», το «First Man», την ιστορία του Νιλ Αρμστρονγκ και πρωταγωνιστή τον Ράιαν Γκόσλινγκ. Και την Τζούνο Τεμπλ, που ανυπομονούμε να δούμε στο «Wonder Wheel» του Γούντι Αλεν.

τζούνο τεμπλ 607

Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ σκοπεύει να βγάλει το «Unsane» μόνος του στις αμερικανικές αίθουσες, μέσω της δικής του εταιρίες διανομής, Fingerprint Releasing, αλλά η ταινία θα πουληθεί διεθνώς. Να θυμίσουμε ότι το «Unsane» ακολουθεί αρκετές, μικρότερου βεληνεκούς, ταινίες που έχουν γυριστεί με iphone, αλλά και τη μεγάλη καλλιτεχνική επιτυχία (κι αξιολάτρευτη ταινία), του Σον Μπέικερ, το «Tangerine».

Διαβάστε ακόμη: