Buzz

Το «Undine» του Κρίστιαν Πέτζολντ θα είναι ένα παραμύθι για μεγάλους

στα 10

Ο Γερμανός σκηνοθέτης γυρίζει ήδη την επόμενη ταινία του με πρωταγωνιστές και πάλι την Πόλα Μπιρ και τον Φραντζ Ρογκόφσκι.

Το «Undine» του Κρίστιαν Πέτζολντ θα είναι ένα παραμύθι για μεγάλους

Μετά από το «Transit», μια από τις καλύτερες ταινίες του ο Κρίστιαν Πέτζολντ είχε ανακοινώσει πως θα ξεκινήσει μια τριλογία βασισμένη σε γερμανικούς μύθους, τοποθετημένους όμως στη σύγχρονη εποχή.

Η πρώτη ταινία αυτής της τριλογίας ανφέρεται στον μύθο μιας νύμφης των νερών που αποπλανεί άντρες σε μια σειρά από φολκορικές ιστορίες. Στην ταινία του η Ούντινε θα είναι η Πόλα Μπιρ μια γυναίκα που δουλεύει ως ξεναγός στο Βερολίνο του σήμερα και η οποία όταν ο εραστής της την εγκαταλείψει για μια άλλη γυναίκα θα πρέπει εξ΄αιτίας μιας κατάρας να τον σκοτώσει και να επιστρέψει στα νερά απ΄όπου ήρθε.

Δείτε ακόμη: Κρίστιαν Πέτζολντ: «Δεν επιτρέπω στο σινεμά μου να ξεγελά τον θεατή»

undine 607 Ο Κρίστιαν Πέτζολντ με τους πρωταγωνιστές του Πόλα Μπιρ και Φραντζ Ρογκόφσκι, τον παραγωγό Φλόριαν Κέρνερ φον Γκούστορφ και τον διευθυντή φωτογραφίας Χανς Φρομ

Ομως αντίθετα με τον μύθο η Ούντινε θα δοκιμάσει να αλλάξει τη μοίρα της όταν θα γνωρίσει τον Κριστόφ και θα τον ερωτευτεί. Η ζωή μαζί του μοιάζει υπέροχη, όμως σύντομα εκείνη θα αρχίσει να νιώθει πως δεν μπορεί να ξεφύγει από αυτό που προσπαθεί μάταια να αποφύγει.

Το φιλμ ξεκίνησε ήδη τα γυρίσματα του στο Βερολίνο και την επαρχία της Γερμανίας και θα τα ολοκληρώσει στο τέλος Αυγούστου προκειμένου να είναι έτοιμο για την πρεμιέρα του στο επόμενο φεστιβάλ Βερολίνου, ή ίσως αυτό των Καννών.

Δείτε επίσης: «Η σιωπή είναι το χειρότερο ψέμα»: Ο Αλεχάντρο Αμεναμπάρ επιστρέφει με το «While at War»