Buzz

Κρίστεν Στιούαρτ, Βενσάν Κασέλ, μαζί «Underwater»

στα 10

Η Κρίστεν Στιούαρτ με ξυρισμένο κεφάλι, ο Βενσάν Κασέλ με το ακαταμάχητο εκτόπισμά του, συμπρωταγωνιστούν σε μια ταινία που θα ταίριαζε και στον... «The Rock»!

Κρίστεν Στιούαρτ, Βενσάν Κασέλ, μαζί «Underwater»

Είναι προφανές ότι η 26χρονη Κρίστεν Στιούαρτ διανύει μια περίοδο εξερεύνησης. Η ηθοποιός έχει να συμμετάσχει σε εμπορικών προθέσεων ταινία από τη «Χιονάτη και τον Κυνηγό» του 2012, ενώ δοκιμάζει τις δυνατότητές της σε άλλα μονοπάτια, από το καλλιτεχνικό ευρωπαϊκό σινεμά, όπως στο «Personal Shopper» του Ολιβιέ Ασαγιάς που περιμένουμε σύντομα και στις ελληνικές αίθουσες, μέχρι τη σκηνοθεσία, όπως στο «Come Swim» (διαβάστε περισσότερα εδώ). Αλλά η εμπορική κινηματογραφική περιπέτεια δεν έβλαψε ποτέ κανέναν, ούτε στο πορτοφόλι, ούτε στο προφίλ κι έτσι, τώρα, η Κρίστεν Στιούαρτ ετοιμάζεται ξανά για μια μεγάλη βουτιά, χέρι με χέρι με τον Βενσάν Κασέλ.

Διαβάστε ακόμη: Η Κρίστεν Στιούαρτ στο Flix - «Δεν έχω κάνει ποτέ κάτι που δεν ήθελα να κάνω»

underwater 607

Η ταινία λέγεται «Underwater» και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γουίλιαμ Γιούμπανκ του «Signal». Η ιστορία παρακολουθεί μια ομάδα μηχανικών που δουλεύει στα βάθη του ωκεανού, σε μια πλατφόρμα εξόρυξης πετρελαίου, που βρίσκεται, ωστόσο, αντιμέτωπη μ' έναν πρωτοφανώς δυνατό σεισμό κι αγωνίζεται όχι μόνο για τη διάσωση του έργου, αλλά και της ίδιας της ζωής των μηχανικών. Καθόλου τυχαίο, ότι η ταινία ήδη χαρακτηρίζεται ως «υποβρύχιος "Αρμαγεδώνας"».

Διαβάστε ακόμη: Βενσάν Κασέλ: Ζήτω ο Βασιλιάς (της καρδιάς μας)

underwater 607

Το «Underwater» ξεκίνησε τα γυρίσματά του στη Νέα Ορλεάνη με σκοπό να είναι έτοιμο για τις καλοκαιρινές αίθουσες του 2018. Γι' αυτήν την ταινία, άλλωστε, η Κρίστεν Στιούαρτ εμφανίστηκε πανέμορφη, με ξυρισμένο κεφάλι και μια ιδέα κατάξανθης κόμης, που μοιάζει να τη βόλεψε κιόλας: «Υποδύομαι μια μηχανικό που δουλεύει στο βυθό της θάλασσας. Δεν θα μπορούσα να φροντίζω να είμαι χτενισμένη, φορώντας ταυτόχρονα το κράνος μου!».

Διαβάστε ακόμη: