Buzz

«Κάτω από το Δέρμα»: Πώς απεικονίζεις ένα μυστήριο;

στα 10

Το φιλμ του Τζόναθαν Γκλέιζερ είναι δύσκολο να περιγραφεί. Πόσο πιο δύσκολο είναι λοιπόν να αποκτήσει αφίσα; Ρίχνουμε μια ματιά στα πόστερ του.

«Κάτω από το Δέρμα»: Πώς απεικονίζεις ένα μυστήριο;

Η επίσημη αφίσα της ταινίας δανείζεται κάτι από την αίσθηση του φιλμ και από την φύση της ηρωίδας της: Ενα πλάσμα που έρχεται από εκεί έξω, από τα άστρα, από το αχανές σύμπαν και παίρνει την μορφή της Σκάρλετ Τζοχάνσον.

Ομως εκτός από το επίσημο πόστερ, το «Κάτω από το Δέρμα» στήριξε όχι ακριβώς την προώθησή του, μα τον τρόπο του να προσεγγίσει ένα κοινό που δεν θα μπορούσε με κανέναν σχεδόν τρόπο να προετοιμαστεί για την εμπειρία της ταινίας.

Ετσι οι αφίσες που σχεδιάστηκαν από την παραγωγή, σαν μέρος ενός viral marketing δεν μπορούν παρά να μοιάζουν με εκείνα τα σήματα που στέλνουμε εμείς στο σκοτάδι του διαστήματος, σε κανέναν συγκεκριμένο παραλήπτη, ελπίζοντας πως κάποιος θα τα λάβει και θα τα αποκρυπτογραφήσει.

Τα #undertheskin πόστερ μπορεί να μην αποκαλύπτουν πολλά εκτός από μια αίσθηση, μα αποκτούν απόλυτο νόημα αφού δεις την ταινία, τα υπόλοιπα, επίσημα ή fan made (αυτά που θα βρείτε στο τέλος του ποστ) δοκιμάζουν με τον δικό τους τρόπο να κάνουν το ίδιο.

Δείτε τα όλα πιο κάτω.

01

01

01

01

01

01

01

01

01

01

01

01

01

01

01

01

01

01

01

01

Δείτε ακόμη:

Είστε έτοιμοι να μπείτε «Κάτω από το Δέρμα»;

Διαβάστε εδώ την κριτική του Flix για το «Κάτω από το Δέρμα»