Buzz

Αυτή κι αν είναι ανατροπή! Ο M. Νάιτ Σιάμαλαν ετοιμάζει την επίσημη συνέχεια του «Αφθαρτου»

στα 10

How’s that for not keeping a secret!

Αυτή κι αν είναι ανατροπή! Ο M. Νάιτ Σιάμαλαν ετοιμάζει την επίσημη συνέχεια του «Αφθαρτου»

Έχουν περάσει 17 ολόκληρα χρόνια από τότε που o «Αφθαρτος» έκανε την πρεμιέρα του στις αίθουσες, η οποία θεωρείται από αρκετούς ως η δεύτερη καλύτερη ταινία του μαιτρ των ανατροπών Μ. Νάιτ Σιάμαλαν μετά, φυσικά, από το «6η Αίσθηση», και πολλοί είναι αυτοί που δεν έχουν πάψει, ακόμα και μετά από όλα αυτά τα χρόνια, να περιμένουν κανονική συνέχειά της.

Προσοχή ακολουθούν μεγάλα spoilers για όσους δεν έχουν δει την τελευταία ταινία του Σιάμαλαν «Διχασμένος».

unbreakable

Δεν χρειάστηκε να περάσει αρκετός καιρός μετά την μεγάλη εισπρακτική επιτυχία της τελευταίας ταινίας του Σιάμαλαν «Διχασμένος», η οποία για πολλούς αποτέλεσε την μεγάλη του επιστροφή στη φόρμα, όπου λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους ανακαλύπτουμε ότι όλα αυτά τα γεγονότα εξελίσσονται στο σύμπαν του «Αφθαρτου», και ο ίδιος ανακοίνωσε, επιτέλους, την συνέχειά της μέσω από μια σειρά tweets.

Διαβάστε ακόμα: «Αφθαρτος» ή «Διχασμένος»; Βάζουμε στη σειρά τις ταινίες του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν

H τρίτη ταινία στον σύμπαν του «Άφθαρτου» θα λέγεται «Glass» και θα κυκλοφορήσει στις 18 Ιανουαρίου 2019.

Ο ίδιος ο Σιάμαλαν είχε πει σε μια πρόσφατή του συνέντευξη «πιστεύω πως μια τρίτη ταινία “Αφθαρτος” θα γίνει. Η απάντηση είναι ναι. Είμαι πολύ κότα μερικές φορές. Δεν ξέρω τι θα συμβεί όταν θα πάω στο δωμάτιό μου, μια βδομάδα μετά την πρεμιέρα της ταινίας, για να γράψω το σενάριο. Έχω μια ιδέα αλλά είναι πολύ περίπλοκη […] Θέλω η ταινία να είναι επική.»

Η αλήθεια είναι πως χαιρόμαστε να βλέπουμε τον Σιάμαλαν να επιστρέφει, μετά από τόσα χρόνια, με καλές ταινίες και αν το «Glass» είναι τόσο ενδιαφέρον όσο και οι δυο προηγούμενες ταινίες στο σύμπαν αυτό, τότε σίγουρα θα είναι η μεγαλύτερη ανατροπή από όλες όσες μας έχει δώσει τον τελευταίο καιρό.

Διαβάστε ακόμα: