Buzz

Unapologetic Bitch: Οταν η Τζέσικα Τσαστέιν δίνει ένα χεράκι ξύλο στην Madonna!

στα 10

Πόσο αγαπάμε Τζέσικα Τσαστέιν. Στόφα οσκαρικής ηθοποιού κι ανέμελο, τρελό κορίτσι ταυτόχρονα. Δείτε το βίντεο που ανεβαίνει στη σκηνή σε συναυλία της Madonna, χορεύει και... τις ρίχνει και δυο ξυλιές.

Unapologetic Bitch: Οταν η Τζέσικα Τσαστέιν δίνει ένα χεράκι ξύλο στην Madonna!

Η Τζέισκα Τσαστέιν βρίσκεται για γυρίσματα ταινίας στην Πράγα και θέλησε να περάσει το σαββατόβραδό της στη συναυλία της Madonna, καθώς η Rebel Heart Tour της σταρ έκανε στάση . Aλλο που δεν ήθελε η ποπ ντίβα, η οποία έχει το εύρημα να ανεβάζει κάποια γυναίκα guest (άλλα πρόσφατα παραδείγματα η Εϊμι Σούμερ και η Κέιτι Πέρι) όταν έρχεται η ώρα να τραγουδήσει το «Unapologetic Bitch».

Διαβάστε επίσης: Η Τζέσικα Τσαστέιν φωτογραφίζεται για το W κι αποκαλύπτει το ρόλο που ονειρεύεται να παίξει

Jessica Chastain Madonna 607 1

Η Τσαστέιν δεν κώλωσε καθόλου. Ανέβηκε, κουνήθηκε και χόρεψε - ακολουθώντας τον απενοχοποιημένο αισθησιασμό και τη σεξουαλικότητα των χορευτών και της ίδιας της Madge. Οταν μάλιστα βρέθηκε στο κέντρο της σκηνής, με την Madonna να γονατίζει και να υποκλίνεται μπροστά της, τής έχωσε και δυο, όλο υπονοούμενα, ξυλιές.

Jessica Chastain Madonna 607 3

Jessica Chastain Madonna 607 2

Θυμηθείτε τι είπε σε εμάς: H Τζέσικα Τσαστέιν μιλάει στο Flix: «Επιλέγω τους ρόλους που με τρομάζουν»

H πρωταγωνίστρια της [«Διάσωσης» («The Martian»)] έβαλε το στιγμιότυπο (το οποίο κατέγραψε το κινητό τηλέφωνο ενός φαν) στη σελίδα της στο facebook (την οποία τρέχει η ίδια, αυτοπροσώπως) όλο καμάρι: «Εδωσα ένα χεράκι ξύλο στην Madonna κι έχω και το βίντεο για να σας το αποδείξω».

Δείτε το!

.

Περισσότερη Τζέσικα Τσαστέιν: