Buzz

«Una»: οι Ρούνι Μάρα και Μπεν Μέντελσον θα σας στοιχειώσουν

στα 10

Ενα ψυχολογικό θρίλερ απαγορευμένου έρωτα, εμμονών κι εκδίκησης υπόσχεται να είναι αντάξιο του θεατρικού έργου και να μας στοιχειώσει. Βοηθά ότι στους πρωταγωνιστικούς ρόλους του «Una» συναντάμε τους Ρούνι Μάρα και Μπεν Μέντελσον, ενώ τους φωτίζει ο Θύμιος Μπακατάκης. Δείτε το trailer...

«Una»: οι Ρούνι Μάρα και Μπεν Μέντελσον θα σας στοιχειώσουν

O Ρέι ήταν 35 χρονών όταν είχε βιάσει την Ούνα, το 12χρονο κορίτσι της γειτονικής του οικογένειας. Δεκαπέντε χρόνια αργότερα, βγαίνοντας από τη φυλακή ο μεσήλικας άντρας θα έρθει αντιμέτωπος με το σχεδόν τριαντάχρονο θύμα του, όταν η νεαρή γυναίκα έρχεται να τον συναντήσει στη δουλειά του. Εμείς μπαίνουμε εκείνη τη στιγμή στις ζωές τους. Στο δίωρο που ακολουθεί αυτή την πρώτη μετατραυματική συνάντηση...

Αυτή είναι η υπόθεση του «Una» του Μπένεντικτ Αντριους (θεατρικού σκηνοθέτη στο κινηματογραφικό του ντεμπούτο), με πρωταγωνιστές τους Ρούνι Μάρα και Μπεν Μέντελσον.

Una 607 1

Στα credits της ταινίας, μία σημαντική ελληνική συμμετοχή: διευθυντής φωτογραφίας ο Θύμιος Μπακατάκης («Ο Αστακός», «Κυνόδοντας», «Attenberg» ), ο οποίος συνεχίζει τη διεθνή του καριέρα, μετά το «Porfirio» του Αλεχάντρο Λάντες το 2011, το «Keep the Lights Οn» του Αϊρα Σακς και το «Blind» του Εσκιλ Βογκτ.

Διαβάστε περισσότερα: Ο Θύμιος Μπακατάκης «φωτογραφίζει» τη Ρούνι Μάρα στο «Blackbird»

Una 607 2

Βασισμένο στο θεατρικό έργο «Blackbird» (που είχε πρόσφατα ανέβει στο Μπρόντγουεϊ με τους Τζεφ Ντάνιελς και Μισέλ Γουίλιαμς), το «Una» είναι μία ιστορία εμμονών, ανοιχτών πληγών, εκδίκησης και κάθαρσης. Μην προδίδοντας τη θεατρική επιτυχία, το «Una» έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Τορόντο με πολύ καλές κριτικές.

Δείτε το trailer:

.

Διαβάστε ακόμα: Τζεφ Ντάνιελς - Μισέλ Γουίλιαμς σ' ένα έργο που σπάει κόκκαλα

Tags: Una, Blackbird