Buzz

Η Ούμα Θέρμαν (a.k.a The Bride) εύχεται αργό θάνατο στον Χάρβεϊ Γουάινστιν

στα 10

To Thanksgiving Instagram post της Ούμα Θέρμαν δεν δίνει μόνο ευχές στους αγαπημένους της. Αλλά κι ένα #metoo teaser για όσα θα αποκαλύψει στο τέλος.

Η Ούμα Θέρμαν (a.k.a The Bride) εύχεται αργό θάνατο στον Χάρβεϊ Γουάινστιν

Ηταν άξιο απορίας γιατί δεν είχε μιλήσει η Ούμα Θέρμαν τόσο καιρό. Μούσα του Ταραντίνο, πρωταγωνίστρια στις ταινίες του, οπότε κι αυτόματα αγαπημένη των Miramax/Weinstein Co. τι μπορεί να ήξερε, τι μπορεί να είχε αντιληφθεί, τι μπορεί να είχε υποστεί και η ίδια; Ή, με τι είχε συναινέσει;

Πριν από λίγο καιρό, σ' ένα red carpet ρεπορτάζ του Access Hollywood είχαμε δει ένα βίντεό της που επαινούσε τις γυναίκες που μίλησαν και εξέφραζε το θυμό της και την ανάγκη της για λίγο χρόνο ακόμα. Μέχρι να είναι έτοιμη να μιλήσει δίκαια και σωστά.

Διαβάστε αναλυτικά: Η Ούμα Θέρμαν δεν είναι έτοιμη να μιλήσει ακόμη για όλα όσα συμβαίνουν στο Χόλιγουντ αυτό τον καιρό

Uma Tarantino Weinstein 607

Φαίνεται πώς αυτή είναι ακόμα η θέση της. Αλλά σήμερα αυτό μοιάζει να μην είναι υπεκφυγή. Οσα γράφει στο #metoo Instagram post της (με την αφορμή της Γιορτής των Ευχαριστιών) μάλλον υποδεικνύουν ότι παίρνει το χρόνο της, όχι για να ξεχαστεί το θέμα και να την αφήσουν ήσυχη, αλλά γιατί «ο Χάρβεϊ αξίζει αργό θάνατο κι όχι μια γρήγορη σφαίρα».

Διαβάστε κι αυτό: «Ηξερα»: Ο Κουέντιν Ταραντίνο μιλάει για τον Χάρβεϊ Γουάινστιν και την ένοχη δική του σιωπή

Here comes the Bride:

«Χρόνια πολλά! Ευχαριστώ που είμαι ζωντανή, ευχαριστώ για τους αγαπημένους μου ανθρώπους, ευχαριστώ για τους ανθρώπους που βρίσκουν το κουράγιο και στηρίζουν τους άλλους δίπλα τους. Δήλωσα πρόσφατα ότι είμαι θυμωμένη, κι έχω μερικούς πολύ καλούς λόγους, #metoo, σε περίπτωση που αυτό δε φάνηκε στο πρόσωπό μου. Νιώθω ότι είναι πολύ σημαντικό να πάρει κανείς το χρόνο του, για να είναι δίκαιος, για να πει τα πράγματα με ακρίβεια, για αυτό... Χρόνια Πολλά σε ΟΛΟΥΣ (εκτός από εσένα Χάρβεϊ, κι όλους τους σατανικούς σου συνωμότες - είμαι χαρούμενη που όλο αυτό κυλάει αργά, δεν σου αξίζει σφαίρα). Μείνετε συντονισμένοι....» Ούμα Θέρμαν

Uma Thurman Weinstein Instagram post 607

Διαβάστε περισσότερα: