Buzz

Τζόνα Χιλ - Ντι Κάπριο στο Saturday Night Live

στα 10

Ο Τζόνα Χιλ ήταν ο οικοδεσπότης του Saturday Night Light το προηγούμενο Σάββατο κι ο συμπρωταγωνιστής του Λεονάρντο Ντι Κάπριο πέρασε μία βόλτα για να του θυμίσει ποιος είναι ο king of the world.

Τζόνα Χιλ - Ντι Κάπριο στο Saturday Night Live

Στο τελευταίο επεισόδιο του Saturday Night Live που παραδοσιακά παρουσιάζει ένας διαφορετικός σταρ (κι όχι μόνο ηθοποιός) κάθε Σάββατο, την τιμητική του είχε «Ο Λύκος της Wall Street». Με οικοδεσπότη των υποψήφιο για Οσκαρ Β' Ανδρικού ρόλου Τζόνα Χιλ, αλλά και με guest star έκπληξη τον, επίσης υποψήφιο για Α' Ανδρικό ρόλο, Λεονάρντο Ντι Κάπριο, η ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε πήρε ένα τελευταίο boost στην τελική ευθεία της οσκαρικής κούρσας.

Μόνο που φυσικά, η όποια προώθηση γίνεται μέσα από την live κωμική εκπομπή που τιμήθηκε με SAG σκηνοθεσίας την ίδια μέρα, γίνεται με χιούμορ και ανατροπές.

Απολαύστε τον μονόλογο της αρχής:

.

Ο Χιλ, έγραψαν οι τηλεοπτικοί κριτικοί, κατάφερε να στήσει ένα από τα καλύτερα επεισόδια της χρονιάς. Εκτός από το opening monologue, και την Ντι Κάπριο έκπληξη, ο Χιλ υιοθέτησε ξανά την stand-up περσόνα του ως Ανταμ Γκρόσμαν και απογείωσε την ατμόσφαιρα μ' ένα σκετς όπου πρώην πορνοστάρ έχουν ονόματα όπως Μάρτιν Πορνσέζε - γνωστός για τις ταινίες «Bangs of New York», «Raging Boner» και... «The Wolf of Wall Street».

UPDATE: To πιο ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο της βραδιάς όμως ήταν το trailer/spoof που έκανε καλοπροαίρετη πλάκα στο «Her» του Σπάικ Τζόουνς, προτείνοντας ως σίκουελ το... «Me». Ο Τζόνα Χιλ διακωμωδεί τον Χοακίν Φίνιξ, παίζοντας το ρόλο του μοναχικού ήρωα αλλά και κάνοντας ο ίδιος τη φωνή του λειτουργικού που... ερωτεύεται. Δείτε το κι ακούστε προσεχτικά τους διαλόγους-παρωδία!

.

Διαβάστε περισσότερα: