Buzz

Τζέσικα Τσαστέιν και Νταν Στίβενς μεταφέρουν Χένρι Τζέιμς στο Μπρόντγουεϊ

στα 10

Η νέα μούσα της 7ης τέχνης και ο αξιαγάπητος ζεν πρεμιέ της βρετανικής τηλεόρασης συμπρωταγωνιστούν στο θέατρο!

Τζέσικα Τσαστέιν και Νταν Στίβενς μεταφέρουν Χένρι Τζέιμς στο Μπρόντγουεϊ

Βασισμένοι στο μυθιστόρημα «Washington Square» που έγραψε ο Χένρι Τζέιμς το 1880, η Ρουθ και ο Ογκάστους Γκετς έγραψαν το θεατρικό έργο «The Heiress», η κληρονόμος, που αφηγείται την ιστορία της νεαρής, όμορφης και μειλίχιας Κάθριν και της σύγκρουσής της με τον ιδιοφυή αλλά καταπιεστικό πατέρα της, Δρ. Οστιν Σλόπερ, όταν εκείνη ερωτεύεται τον δυνάμει προικοθήρα Μόρις Τάουνσεντ.

Η Τζέσικα Τσαστέιν θα ανέβει σε σκηνή θεάτρου στο Μπρόντγουεϊ ξανά, μετά την παράσταση «Wilde Salome» του Αλ Πατσίνο, ενώ ο Νταν Στίβενς, ο βρετανός πρωταγωνιστής του «The Line of Beauty» και του «Downton Abbey», έχει φυσικά εξασκηθεί στο αγγλικό θέατρο, με τελευταία συμμετοχή στο «As You Like it» του Πίτερ Χολ, δίπλα στην κόρη του, Ρεμπέκα Χολ. Το ρόλο του Δρ. Σλόπερ θα ενσαρκώσει ο Ντέιβιντ Στράδερν.

Σκηνοθέτης της παράστασης θα είναι ο Μόιζες Κάουφμαν και η πρεμιέρα θα γίνει τον Οκτώβριο, με παραγωγούς τους βετεράνους του Μπρόντγουεϊ, Ρόι Φέρμαν και Στέφανι Π.ΜακΚλίλαντ, αλλά και την Πόλα Γουάγκνερ των «Mission Impossible», των «The Others» και άλλων κινηματογραφικών επιτυχιών.