Buzz

Τζέιμς Μποντ νέα: η Adele αναλαμβάνει το μουσικό θέμα;

στα 10

Θα είναι η 23χρονη Βρετανίδα τραγουδοποιός, η βασίλισσα των charts των grammys και των χωρισμένων γυναικών η φωνή που θα ντύσει το τραγούδι του 23ου Τζέιμς Μποντ; Τίποτε δεν έχει επιβεβαιωθεί, αλλά οι φήμες είναι έντονες...

Τζέιμς Μποντ νέα: η Adele αναλαμβάνει το μουσικό θέμα;

Η Adele, η βρετανική αποκάλυψη με τη χαρακτηριστική soul φωνή, η γυναίκα που βγάζει δίσκο και στις 4 πρώτες μέρες κάνει πάνω από 250.000 πωλήσεις, η νικήτρια των Grammys, και η τραγουδίστρια με τα 30 εκατομμύρια χιτς στο youtube, φαίνεται ότι ετοιμάζεται να προσθέσει άλλη μία επιτυχία: θα μπει στην αθάνατη λίστα των ερμηνευτών που συνδέθηκαν με το τραγούδι-θέμα ταινίας του πράκτορα 007.

Αυτό άφησε να εννοηθεί σε τηλεοπτική συνέντευξη, άθελά της, η ίδια, αλλά μόλις συνειδητοποίησε την γκάφα της μαζεύτηκε. «Οχι δεν μπορώ να μιλήσω στ' αλήθεια για αυτό. Είναι ένα τραγούδι πάντως, ένα θέμα - ένα concept..» είπε και άλλαξε κουβέντα.

Λίγο πριν ακυρωθεί η 23η ταινία του Σαμ Μέντες πάντως (και περάσει τη γνωστή δίχρονη ταλαιπωρία που συνδέθηκε με την οικονομική κατάρρευση της MGM), μία άλλη βρετανίδα ακουγόταν ότι θα ερμηνεύσει το Μποντ τραγούδι: η αδικοχαμένη Εϊμι Γουάινχαουζ.

Για να δούμε αν κάτι από όλα αυτά επιβεβαιωθεί.

Διαβάστε τα τελευταία νέα για τα γυρίσματα του νέου Τζέιμς Μποντ εδώ...

Περισσότερες φήμες και πληροφορίες για τον τίτλο και την υπόθεση εδώ...