80 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν δει ήδη το «Bird Box» και ο αριθμός μεγαλώνει

18 JAN

Η μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία του Netflix συνεχίζει να προκαλεί memes και αντιδράσεις, αλλά και να αναγκάζει τη φειδωλή μέχρι σήμερα στην ανακοίνωση τηλεθεάσεων πλατφόρμα να περηφανεύεται δημοσίως.

True Detective 3: Eίναι ο Μαχερσάλα Αλι, ο Σίντνεϊ Πουατιέ της εποχής μας;

15 JAN

Eίδαμε τα δύο πρώτα επεισόδια του 3ου κύκλου του «True Detective» και έχουμε ερωτήσεις: πόσο βασίζονται σ' ένα διαβόητο αληθινό γεγονός του παρελθόντος, πόσο αιχμηρά καυτηριάζει ο Νικ Πιτσολάτο το τώρα και πόσο διαολεμένα ταλαντούχος είναι ο Μαχερσάλα Αλι;

Habemus (new) Papam

10 JAN

Τι κρύβεται πίσω από τον («Young Pope») Τζουντ Λο; Τι κρύβει το νέο spinoff του Πάολο Σορεντίνο, «The New Pope»;

Μετά τον καθρέφτη, το «Black Mirror: Bandersnatch» σπάει και την οθόνη της τηλεόρασης

02 JAN

Χρησιμοποιώντας για πρώτη φορά - εκτός από τη δημιουργική - την τεχνολογική ελευθερία του Netflix, το «Bandersnatch» είναι διασκεδαστικό στον διαδραστικό τρόπο που αναπτύσσει την ιστορία του αλλά μάλλον επιφανειακό στον τρόπο που αναλύει τις θεματικές του.

Flix Top-10 TV 2018: To νούμερο 1

01 JAN

Καθώς η χρονιά φτάνει στο τέλος της, το Flix ξεχωρίζει τις σειρές του 2018 μετρώντας αντίστροφα προς την καλύτερη. Στην κορυφή του τηλεοπτικού τοπ-10 για φέτος, μια σειρά που τόλμησε να αποφύγει το γκλάμουρ για να βουτήξει στο σκοτάδι.

Flix Top-10 TV 2018: To νούμερο 2

31 DEC

Καθώς η χρονιά φτάνει στο τέλος της, το Flix ξεχωρίζει τις σειρές του 2018 μετρώντας αντίστροφα προς την καλύτερη. Σήμερα, μια σειρά-σίκουελ που μπορεί πλέον δικαιολογημένα να ισχυριστεί πως ξεπέρασε τον προκάτοχό της.

Flix Top-10 TV 2018: To νούμερο 3

30 DEC

Καθώς η χρονιά φτάνει στο τέλος της, το Flix ξεχωρίζει τις σειρές του 2018 μετρώντας αντίστροφα προς την καλύτερη. Σήμερα, η μεγαλύτερη φετινή επιτυχία της παραδοσιακής τηλεόρασης.

Flix Top-10 TV 2018: To νούμερο 4

29 DEC

Καθώς η χρονιά φτάνει στο τέλος της, το Flix ξεχωρίζει τις σειρές του 2018 μετρώντας αντίστροφα προς την καλύτερη. Σήμερα, μια σκετς φάρσα που εξερευνά το αληθινό πρόσωπο της Αμερικής.

Flix Top-10 TV 2018: To νούμερο 5

28 DEC

Καθώς η χρονιά φτάνει στο τέλος της, το Flix ξεχωρίζει τις σειρές του 2018 μετρώντας αντίστροφα προς την καλύτερη. Σήμερα, μια fantasy περιπέτεια που δε σταματά να πετά ιδέες στην οθόνη.

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.