Buzz

Τουλίπες και σταρ. Τρέιλερ για το «Tulip Fever»

στα 10

Αλίσια Βικάντερ, Κριστόφ Βάλτς, Ντέιν ΝτεΧάαν, Τζούντι Ντεντς, Ζάκ Γαλιφιανάκις, Κάρα Ντέλεβιν ΚΑΙ τουλίπες; Τι άλλο να ζητήσεις;

Τουλίπες και σταρ. Τρέιλερ για το «Tulip Fever»

Με τη Σουηδέζα ηθοποιό, βραβευμένη με Οσκαρ πλέον, να βρίσκεται φέτος παντού, μια ακόμη ταινία με την Αλίσια Βικάντερ είναι κάτι που δεν προκαλεί καμία έκπληξη. Ομως το «Tulip Fever» του Τζάστιν Τσάντγουικ είναι γυρισμένο πριν από το «The Light Between Oceans», ή την καινούρια περιπέτεια του Τζέισον Μπορν, όμως, μια ακόμη ταινία εποχής, γυρισμενη σε μια πανέμορφη ευρωπαϊκή πόλη θα έπρεπε να περιμένει λίγο μετά το το «Κορίτσι από τη Δανία» για να βγει στις αίθουσες.

Δείτε ακόμη: Αλίσια Βικάντερ: Το Κορίτσι από τη Σουηδία

Το φιλμ, βασισμένο στο βιβλίο της Ντέμπορα Μόργκαν, το «Tulip Fever» είναι τοποθετημένο στο Αμστερνταμ του 17ου αιώνα. Η Αλίσια Βικάντερ είναι η όμορφη γυναίκα ενός πλούσιου άντρα ο οποίος προσλαμβάνει έναν ζωγράφο για να φτιάξει τα πορτρέτα τους.

Μόνο που οι δυο τους θα ερωτευθούν και θα δοκιμάσουν την τύχη τους στην αγορά των βολβών της τουλίπας που έχει ήδη αρχίσει να γίνεται ένα αληθινά προσοδοφόρο επάγγελμα προκειμένου να συγκεντρώσουν αρκετά χρήματα για να το σκάσουν μαζί.

tulip fever 607

Μπορεί οι φιλοδοξίες της ταινίας να μην φτάνουν τόσο μακριά όσο τα Οσκαρ, αφού βγαίνει στις αμερικάνικες αίθουσες μέσα στο καλοκαίρι, όμως ο Βρετανός Τζάστιν Τσάντγουικ («The Other Boleyn Girl») ξέρει πως να σκηνοθετεί ηθοποιούς σε κοστούμια εποχής και εκτός των άλλων, μια ταινία με ένα τέτοιο καστ είναι πολύ δύσκολο να την αγνοήσεις...


Δείτε ακόμη: