Buzz

«Tucci Gang»: ο Σαμ Ρόκγουελ έστησε ένα tribute στον Στάνλεϊ Τούτσι στο SNL (κι εκείνος απάντησε)

στα 10

It takes one, to know one: ο Σαμ Ρόκγουελ, τη χρονιά που μάλλον θα πάρει το Οσκαρ του, αναδεικνύει κι υποκλίνεται σ' έναν ηθοποιό που παρέμεινε δευτεραγωνιστής και υποτιμημένος για πάρα πολλά χρόνια.

«Tucci Gang»: ο Σαμ Ρόκγουελ έστησε ένα tribute στον Στάνλεϊ Τούτσι στο SNL (κι εκείνος απάντησε)

Συνήθως δε θέλεις να είσαι το κυρίως θέμα ενός σατιρικού σκετς του καυστικού Saturday Night Live. Δε θέλεις ούτε το όνομά σου να ακουστεί - γιατί θα σε περάσουν οι κωμικογράφοι από γενεές δεκατέσσερις.

Κι όμως. Το προηγούμενο Σάββατο, το SNL είχε οικοδεσπότη τον Σαμ Ρόκγουελ κι εκείνος ζήτησε να του γράψουν ένα σκετς - φόρο τιμής για έναν συνάδελφό του. Ετσι γεννήθηκε το «Tucci Gang» (σατιρική μετάλλαξη του «Gucci Gang» του Lil Pump, για αυτό κι ο Πιτ Ντέιβιντσον του SNL εμφανίζεται με τις σήμα κατατεθέν μπούκλες του ράπερ) ένα βίντεο που εξηγεί στις νεότερες γενιές («που μπορεί να λένε αυτός δεν είναι από τα "Hunger Games";») ποιος ακριβώς είναι ο Στάνλεϊ Τούτσι και γιατί θα έπρεπε να έχει πιστούς οπαδούς.

Δείτε κι αυτό: Ο Μπιλ Μάρεϊ επιστρέφει στο «Saturday Night Live»

Το όλο περιστατικό πέρασε στα ψιλά γράμματα, ένα σκετς ήταν. Κι όμως, κάπως είχε σημασία. Μία κοινή ρίζα τρυφερότητας με το πώς ο Τζον Κάρολ Λιντς μπόρεσε να πιάσει το πνεύμα του Χάρι Ντιν Στάντον («Lucky») πολύ καλύτερα από έναν σκηνοθέτη. Εχει διαφορά να είσαι κι εσύ δευτεραγωνιστής, καταλαβαίνεις διαφορετικά, πολύ πιο προσωπικά το μεγαλείο που μένει στο παρασκήνιο.

Tucci Gang 607

Για αυτό κι ο Τούτσι συγκινήθηκε και απάντησε από το λογαριασμό του στο Instagram ευχαριστώντας τον Ντέιβιντσον, τους κειμενογράφους του SNL και τον Σαμ Ρόκγουελ που «τον ξέρει από τότε που φορούσε κοντά παντελονάκια και τον θεωρεί σπουδαίο συνάδελφο».

«Δεν μπορώ να βγω στο δρόμο τώρα χωρίς να φωνάξει κάποιος Tucci Gang. Είναι πολύ γλυκό. Σας ευχαριστώ πολύ»


Διαβάστε και δείτε περισσότερα: