Buzz

«Trust the Force»: Νέο τρέιλερ για το «Rogue One: A Star Wars Story»

στα 10

Μια νέα ηρωίδα (και μια νέα τριλογία) γεννιέται για τη μυθολογία της διαγαλαξιακής σάγκα του «Πολέμου των Αστρων».

Flix Team
«Trust the Force»: Νέο τρέιλερ για το «Rogue One: A Star Wars Story»

Προορισμένο να καλύψει το κενό ανάμεσα στο «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει» και στο επεισόδιο 8, που ολοκληρώνει αυτήν την περίοδο τα γυρίσματά του, το «Rogue One: A Star Wars Story» είναι αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο στοίχημα της Disney, το πρώτο φιλμ από μια άτυπη τριλογία που δε συνδέεται άμεσα με τα γεγονότα των κανονικών επεισοδίων της σειράς, αλλά διαδραματίζεται στον ίδιο μακρινό γαλαξία σε κρίσιμες χρονικές περιόδους για την ιστορία του «Πολέμου των Αστρων», όπως τη γνωρίζουμε.

Δείτε εδώ το προηγούμενο, επικό τρέιλερ του «Rogue One: A Star Wars Story»

Rogue One 607

Rogue One 607

Rogue One 607

Πρωταγωνιστές του «Rogue One: A Star Wars Story» είναι η Φελίσιτι Τζόουνς (δεύτερο κορίτσι μετά τη Ρέι της Ντέιζι Ρίντλεϊ στο «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει»), ο Μαντς Μίκελσεν, ο Ντιέγκο Λούνα, ο Αλαν Τούντικ, ο Μπεν Μέντελσον, ο Φόρεστ Γουιτάκερ και ο Ντόνι Γιεν, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Γκάρεθ Εντουαρντς του «Godzilla».

Δείτε παρακάτω το νέο τρέιλερ της ταινίας, που αναμένεται στις ελληνικές αίθουσες στις 15 Δεκεμβρίου, από τη Feelgood Entertainement.

Διαβάστε ακόμη: Από το «Game of Thrones» στον «Πόλεμο των Αστρων». Η Εμίλια Κλαρκ θα κάνει συντροφιά στον νεαρό Χαν Σόλο


Διαβάστε ακόμη

Rogue One poster

Rogue One poster

Rogue One poster