Buzz

O Ντόναλντ Τραμπ απαγορεύει τους διαφυλικούς στον αμερικανικό στρατό και το Χόλιγουντ αντιδρά!

στα 10

H απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να απαγορέψει την είσοδο στον αμερικανικό στρατό των διαφυλικών ξεσήκωσε το Χόλιγουντ.

O Ντόναλντ Τραμπ απαγορεύει τους διαφυλικούς στον αμερικανικό στρατό και το Χόλιγουντ αντιδρά!

«Επειτα από διαβουλεύσεις με τους στρατηγούς μου και ειδικούς για στρατιωτικά ζητήματα, σας ενημερώνω ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν θα αποδεχθεί ούτε θα επιτρέψει διαφυλικά πρόσωπα να υπηρετούν στον στρατό των ΗΠΑ. Ο στρατός μας χρειάζεται να επικεντρωθεί σε μια αποφασιστική και ολοκληρωτική νίκη και δεν μπορεί να αντέξει το βάρος των τρομερών ιατρικών δαπανών και των διαταραχών που θα έφερναν τα διαφυλικά πρόσωπα στον στρατό. Ευχαριστώ.», έγραψε ο Τραμπ στον λογαριασμό του στο Twitter, ακυρώνοντας ακόμη μια απόφαση της κυβέρνησης Ομπάμα.

Διαβάστε ακόμη: Ο Τζέιμς Κόρντεν έστειλε 297 κόπιες του «Philadelphia» στον Ντόναλντ Τραμπ

Η αντίδραση του Χόλιγουντ ήταν άμεση: από τον Τζορτζ Τακέι μέχρι τον Ντάστιν Λανς Μπλακ και την Ζόε Καζάν, καλλιτέχνες του σινεμά, της τηλεόρασης και της μουσικής στάθηκαν απέναντι στην απαράδεκτη απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ - ένα βήμα πίσω στη διεκδίκηση ίσων δικαιωμάτων για όλους σε μια Αμερική που δοκιμάζεται καθημερινά από τη διακυβέρνηση του ρεπουμπλικάνου Προέδρου.

Δείτε εδώ το ντοκιμαντέρ μικρού μήκους «Transgender In The Military: The Story Behind Their Camouflaged Identity» του 2015 με τις ιστορίες τριών διαφυλικών που εργάζονται στον αμερικανικό στρατό:


Διαβάστε ακόμη: