Buzz

True Detective 2: δύο νέα trailer... ανάβουν φωτιές!

στα 10

Η διαπλοκή μοιάζει να κυβερνά και τις δύο πλευρές του νόμου στα νέα teasers/trailers του «True Detective 2». Εχετε φωτιά;

True Detective 2: δύο νέα trailer... ανάβουν φωτιές!

«Μόνο μια ερώτηση: θέλετε να λύσω το έγκλημα, ή όχι;» ρωτά ο χαρακτήρας του Κόλιν Φάρελ. Κάτι που σημαίνει ότι με ορισμένα εγκλήματα στον μικρόκοσμο του δεύτερου κύκλου «True Detective», ο νόμος κάνει τα στραβά μάτια; Κι αυτό γιατί; Γιατί από την άλλη πλευρά στέκεται ο πιο ισχυρός, κι ο πιο διαπλεκόμενος, άντρας της πόλης; Ποια μαφία κινεί τα νήματα; Ή μήπως η μαφία έχει να κάνει και με τον ίδιο; «Πόσο αμερόληπτος είσαι;» ανταπαντά με ερώτηση η ηρωίδα της Ρέιτσελ ΜακΑνταμς. «Δέχομαι κριτικής...»

Διαβάστε αναλυτικά: Τα 10 πράγματα που μάθαμε από το πρώτο τρέιλερ του δεύτερου κύκλου του «True Detective»

Είναι η σειρά που μάς έχει μάθει στα πιο βαθιά σκοτάδια της ανθρώπινης ψυχής και στις πιο ζοφερές της εκφάνσεις. Δεν περιμένουμε τίποτα λιγότερο από βράδια καλοκαιριού που θα μας σοκάρουν με όσα σιγά σιγά αποκαλύπτονται γύρω από τη μυστηριώδη εξαφάνιση ενός κοριτσιού και τη δολοφονία του δημάρχου τις περιοχής...

true detective poster 607

true detective poster 607

Θυμηθείτε εδώ την υπόθεση του δεύτερου κύκλου του «True Detective»:

Ο Μπεν Κάσπαρ, δήμαρχος μιας φανταστικής πόλης στην Καλιφόρνια, βρίσκεται άγρια δολοφονημένος, στη διάρκεια μιας ρηξικέλευθης συμφωνίας περί μεταφορικών μέσων που θα μπορούσε ν’ αλλάξει για πάντα το δίκτυο των αυτοκινητόδρομων της Πολιτείας. Τρεις αστυνομικοί από διαφορετικές πόλεις και δημόσιες υπηρεσίες αναλαμβάνουν να διαλευκάνουν την υπόθεση. Σύντομα ανακαλύπτουν ότι η έρευνά τους εκτείνεται σε σημεία πολύ πιο μακρινά και σκοτεινά απ’ ότι είχαν αρχικά φανταστεί. Το πτώμα του 52χρονου Κάσπαρ βρίσκεται σ’ ένα απομονωμένο σημείο του Pacific Coast Highway, κοντά στο Μπιγκ Σερ, ενώ στο στέρνο του είναι χαραγμένα σατανιστικά σύμβολα. Η πληροφορία ότι στον Κάσπαρ άρεσε το άγριο σεξ κι ότι ασχολούνταν με τον αποκρυφισμό δε βοηθά στο ξεκαθάρισμα της ιστορίας, αντίθετα την οδηγεί σ’ έναν επικίνδυνο λαβύρινθο.

Δείτε ακόμα: «Μερικές φορές ο χειρότερος σου εαυτός είναι ο καλύτερος»: νέο τρείλερ για το δεύτερο κύκλο του «True Detective»

O δεύτερος κύκλος του «True Detective» θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιουνίου στο ΗΒΟ. Δείτε τα δύο νέα teasers που κυκλοφόρησαν και προετοιμαστείτε:



Διαβάστε τα πάντα για το «True Detective 2»: