Φεστιβάλ / Βραβεία

Με την ελληνική συμπαραγωγή «Troppa Grazia» κλείνει φέτος το 50ό Δεκαπενθήμερο των Σκηνοθετών

στα 10

Η ταινία του Τζιάνι Ζανάσι «Troppa Grazia», μια συμπαραγωγή της ελληνικής StraDA με την Pupkin Productions κλείνει το φετινό Δεκαπενθήμερο των Σκηνοθετών που κλείνει τα 50 του χρόνια.

Με την ελληνική συμπαραγωγή «Troppa Grazia» κλείνει φέτος το 50ό Δεκαπενθήμερο των Σκηνοθετών

Η ιστορία μιας 35χρονης γυναίκας, της Λουτσία, που μεγαλώνει μόνη την 13χρονη κόρη της. Προσπαθεί να χωρίσει με τον τωρινό της σύντροφo που της δυσκολεύει τη ζωή και αποφεύγει τον πατέρα της, πρώην τζαζ μουσικό με μεγάλη επιτυχία που την κατηγορεί για την μετέπειτα αποτυχία του. Η ίδια περνάει τη ζωή της αποφεύγοντας τα προβλήματα, μια ζωή ήσυχη, συμβατική, σχεδόν βαρετή. Ώσπου αφοσιώνεται σε έναν στόχο που με κάθε κόστος θέλει να πραγματοποιήσει. Και τότε ξεκινά η πραγματική της ζωή.

troppa grazia 607

Αυτή είναι η υπόθεση του «Troppa Grazia» της ταινίας του Τζιάνι Ζανάζι που είναι συμπαραγωγής της ελληνικής StraDa και περιλαμβάνει και γυρίσματα στην Ελλάδα και ειδικότερα στην Κεφαλονιά. Στην ταινία πρωταγωνιστούν η σπουδαία Ιταλίδα ηθοποιός Αλμπα Ρορβάκερ και ο Βαλέριο Μασταντρέα, ένας εκ τους πρωταγωνιστές των «Τέλειων Ξένων». Μαζί τους και άλλα γνωστά ονόματα του ιταλικού σινεμά και θεάτρου, ο Ελιο Τζερμάνο, η Χαντάς Γιαρόν και ο Τζιουζέπε Μπατιστόν.

troppa grazia 607

Η ταινία θα κλείσει επίσημα το Δεκαπενθήμερο των Σκηνοθετών, το παράλληλο τμήμα του Φεστιβάλ Καννών που κλείνει φέτος τα 50 του χρόνια.

troppa grazia 607

Troppa Grazia

Διαβάστε ακόμη: Κάννες 2018: To «Mandy» του Πάνου Κοσμάτου και το «Climax» του Γκασπάρ Νοέ στο Δεκαπενθήμερο Σκηνοθετών